BARAK BAHAR KAO DUŠKO IVANOVIĆ: Zvezda ima trenere "UBICE", fudbaleri i košarkaši doživeli SLIČNE SUDBINE!

Autor:

Sport

01.07.2023

10:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Deluje da je Izraelac na Marakanu uveo red, ali i da su treninzi daleko teži od onih na koje su igrači navikli.

BARAK BAHAR KAO DUŠKO IVANOVIĆ: Zvezda ima trenere "UBICE", fudbaleri i košarkaši doživeli SLIČNE SUDBINE!

Foto: FK Crvena zvezda

Barak Bahar stigao je u Crvenu zvezdu kako bi sa klubom napravio iskorak na evropskoj sceni, ali i nastavio dominaciju u domaćim takmičenjima.

Zvezda je tri puta uzastopno osvajala duplu krunu, iza sebe ima i šest vezanih titula, a ove sezone će igrati grupnu fazu Lige šampiona, te će pokušati da stigne do osmine finala elitnog takmičenja.

Zbog toga su i pripreme veoma zahtevne, a na treninge Baraka Bahara "požalio" se iskusni Aleksandar Dragović.

Potpuno je drugačije, svaki dan idem u pola 11 da spavam, jer sam preumoran. Forsiramo presing, to želi naš trener, i veoma je naporno, ali dobro je da je tako, jer se vidi da hoće da napredujemo i budemo spremni za Ligu šampiona. Sve je teško u vezi treninga. Doslovno sam na Zlatiboru svaki dan samo trenirao i spavao, ni za šta drugo nisam imao snage - rekao je Dragović posle prve faze priprema.

Republika

Foto: Starsport

Barak Bahar

 

Dakle, treninzi Izraelca nešto su na šta nisu navikli ni oni najiskusniji, te se može reći da je fudbalere crveno-belih zadesila slična sudbina kao košarkaše. Trener Crvene zvezde Meridianbet, Duško Ivanović, važi za jednog od najsurovijih u svetu košarke, te uz njega igrači ili napreduju ili odustaju i "beže" glavom bez obzira.

Ivanović zahteva puno rada, trčanja i odricanja, te je dolaskom Baraka Bahara crveno-beli svet kompletirao tandem trenera "ubica" posle čijih će priprema fudbaleri i košarkaši "poleteti" i gotovo sigurno biti spremniji od konkurencije.

Republika

Foto: Starsport

Duško Ivanović

 

Koliko će to doneti Zvezdi naredne sezone, kako u fudbalu, tako i u košarci, ostaje da se vidi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading