PIKSIJEV "ORAO" ODLAZI IZ ITALIJE! Stigla PONUDA za Luku Jovića!

Autor:

Sport

25.06.2023

11:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpski napadač mora da odluči.

PIKSIJEV "ORAO" ODLAZI IZ ITALIJE! Stigla PONUDA za Luku Jovića!

Foto: www.profimedia.rs

Luka Jović

Reprezentativac Srbije je u prethodnoj sezoni za "violu" odigrao 50 mečeva, uglavnom ulazeći sa klupe, ali je stigao da postigne 13 golova i asistira kod pet pogodaka.

Budući da, međutim, nije ostavio upečatljiv utisak, kao ni Artur Kabral, Fjorentina je odlučila da tandem svojih napadača stavi u transfer izlog i proda ih u slučaju dobre ponude.

Galatasaraj je još zimus hteo da angažuje bivešg igrača Real Madrida i pojača konkurenciju u napadu, koji čini paklen tandem Dris Mertens-Mauro Ikardi.

Do dogovora tada nije došlo, ali turski velikan ne odustaje od dovođenja Jovića, naročito jer sada ističe pozajmica Argentincu, koji je doveden iz Pari Sen Žermena.

 

 

Tim iz Istanbula će ponuditi Italijanima 8.000.000 evra za Srbina, budući da je toliko procenjen prema "Transfermarktu", dok bi Luka imao platu od tri miliona evropskih novčanica po sezoni.

Ništa neobično, obzirom da je bivši igrač Benfike i Ajntrahta ušao u poslednju godinu ugovora u Firenci, a treba podsetiti da su ljubičasti prethodnog leta besplatno doveli nekadašnjeg napadača Crvene zvezde i tom prilikom preuzeli obavezu da plaćaju polovinu zarade koja iznosi između 5.000.000 i 6.000.000 evra, što znači da će Madriđanima proslediti deo novca od naredne prodaje.

To praktično znači da ako Fjorentina pristane na ponudu iz Istanbula, neće duboko napuniti kasu, kao ni "kraljevski klub", profitiraće samo Jović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading