KATASTROFA ZA ZVEZDU I BAHARA: Crveno-beli IZVISILI, ništa od BRUTALNOG pojačanja na Marakani!

Autor:

Sport

10.06.2023

17:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Moraće u šampionu Srbije da se okrenu drugim opcijama.

KATASTROFA ZA ZVEZDU I BAHARA: Crveno-beli IZVISILI, ništa od BRUTALNOG pojačanja na Marakani!

Foto: Starsport

Gasprom

Fudbaleri Crvene zvezde završili su sezonu u Srbiji sa dva osvojena trofeja, pošto su ispred konkurencije završili i u prvenstvu, ali i u Kupu naše države.

Ipak, posle kraja sezone, usledile su brojne promene u Ljutice Bogdana, a najveća je bila na klupi, pošto je Barak Bahar zamenio Miloša Milojevića.

Odmah po dolasku poznatog Izraelca na Marakanu počelo je da se spekuliše sa nekim imenima, a jedno od njih je i Petar Ratkov, napadač TSC-a.

Ipak, čini se da od njegovog dolaska u Zvezdu nema ništa. Kako "MaxBet sport" saznaje,  mladi reprezentativac Srbije ima dve jake ponude iz Evrope. Prva je iz Salzburga, dok je druga sa "ostrva", pošto Brentford želi Petra Ratkova. Srbin bi mogao da bude zamena za suspendovanog Ajvona Tonija. Za mladog igrača radna dozvola nije problem, jer pored srpskog poseduje i hrvatski pasoš, pa se u Evropi ne vodi kao strani igrač.

Foto: Starsport

Petar Ratkov u dresu TSC

Od ranije su se pominjali italijanski Parma, Empoli, Kozenca, Specija, kao i belgijski Anderlhet koji u tom trenutku nije hteo da pristane na opciju da Ratkov ostane još pola godine na srpskim terenima.

Osim njih, spekulisalo se i nekoj ekipi iz MLS lige, kao i o Zenitu, a u narednim nedeljama će biti poznato gde će gorostasni napadač nastaviti karijeru. Ipak, po svemu sudeći, to neće biti na Marakani.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading