UŽAS ZA ZVEZDU: Crveno-beli OSTAJU bez jednog od NAJVEĆIH TALENATA?!

Autor:

Sport

08.06.2023

19:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Šampion bi mogao da ostane bez sjajnog veziste.

UŽAS ZA ZVEZDU: Crveno-beli OSTAJU bez jednog od NAJVEĆIH TALENATA?!

Foto: Starsport

Stadion Crvene zvezde

Fudbaleri Crvene zvezde završili su sezonu u Superligu Srbije sa dva osvojena trofeja, pošto su ispred konkurencije završili i u prvenstvu, ali i u Kupu naše države.

Ipak, posle kraja sezone, usledile su brojne promene u Ljutice Bogdana, a najveća je bila na klupi, pošto je Barak Bahar zamenio Miloša Milojevića.

Sa njim su usledile i neke promene u igračkom kadru, ali se čini da se po pitanju Jovana Šljivića, mladog veziste, neće ništa promeniti.

Šljivić ima samo 17 godina, igrao je u Crvenoj zvezdi, odakle je početkom prošle sezone poslat u Grafičar na pozajmicu, ali je već na startu sezone došlo do nesuglasica oko novog ugovora, pa mladi Šljivić nije dobijao priliku u nastavku sezone.

Republika

Foto: Starsport

 

To sada želi da iskoristi TSC, koji bi prema pisanju "Mozzart sporta", voleo da u svojim redovima vidi mladog igrača.

Rukovodstvo vicešampiona Srbije, odlučno je u nameri da konkurenciju u ofanzivnom delu veznog reda zaoštri angažmanom Šljivića koji je od prethodne jeseni potpuno skrajnut u Ljutice Bogdana.

Videćemo da li će do ovog transfera doći i da li će vicešampion države uspeti da u svoje redove dovede mladog Šljivića, što svakako ne bi obradovalo navijače Crvene zvezde, koji bi najradije na terenu voleli da vide svoje mlade nade.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading