NI KLUŽ, NI DINAMO: Miloš Milojević blizu novog posla!

Autor:

Sport

01.06.2023

15:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sjajni stručnjak neće dugo čekati na novi angažman.

NI KLUŽ, NI DINAMO: Miloš Milojević blizu novog posla!

Foto: Starsport

Trener Crvene zvezde Miloš Milojević

Doskorašnji šef stručnog štaba FK Crvena zvezda, gospodin Miloš Milojević, već se nalazi pred novim angažmanom.

Samo nekoliko dana nakon što je završio svoju misiju na Marakani, Milojević bi trebalo da preuzme ekipu Al Vasl, koja se takmiči u Ujedinjenim Arapskim Emiratima, saznaje "Mozzart sport".

Naime, Al Vasl je ozbiljno zagrizao za srpskog stručnjaka i ponudio mu unosan ugovor da se preseli u Dubai. U klubu već igra i jedan Srbin, Aleksandar Vasiljević, nekadašnji štoper Metalca, što dodatno olakšava posao Milojeviću. U klubu su sigurni da će odgovor nekadašnjeg trenera Zvezde biti pozitivan.

Foto: Starsport

Miloš Milojević

Ovo nije prvi klub koji se zanima za Milojevića. Svoje interesovanje je pokazao i rumunski Kluž, koji traži novog stratega nakon što ove sezone nisu osvojili prvenstvo, a u igri je moskovski Dinamo.

Videćemo gde će bivši trener Malmea i Hamarbija završiti, ali je sigurno da će vrlo brzo naći posao, jer je prošle sezone crveno-bele odveo do duple krune u Srbiji, ali su se u upravi odlučili da poverenje ukažu Izraelcu Baraku Baharu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading