POTRES NA MARAKANI: Zvezda OSTAJE bez LIDERA tima?

Autor:

Sport

01.06.2023

13:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Burno leto nam predstoji u ekipi iz Ljutice Bogdana.

POTRES NA MARAKANI: Zvezda OSTAJE bez LIDERA tima?

Foto: Starsport

Fudbaleri Crvene zvezde

Fudbaleri Crvene zvezde su nastavili dominaciju u srpskom fudbalu, pošto su i ove godine osvojili duplu krunu, treću u nizu, ali nas svakako očekuje burno leto na Marakani.

Stigao je Izraelac Barak Bahar i odmah počeo sa uvođenjem reda u tim. Najavljen je odlazak nekih igrača, saopštio je i Milanu Borjanu da više neće biti prvi golman tima, a sada se očigledno sprema novi potres u Ljutice Bogdana.

Naime, Bahar pokušava da ubrza ekipu, kako bi mogla da odgovori zahtevima u elitnom takmičenju u Evropi, a jedan od fudbalera koji se ne uklapaju u ovakvu viziju je i Aleksandar Katai, legendarni igrač našeg najuspešnijeg tima.

Poznato je da je Katai igrač poteza, koji u trenutku može da reši meč, ali je isto tako jasno da Zvezdina "desetka" ne voli baš puno da trči i da pomaže svojim saigračima u odbrani, što se novom treneru nikako ne sviđa.

Foto: Starsport

Aleksandar Katai i Aleksandar Pešić

Zbog toga mu je Bahar namenio novu ulogu, a to je "džoker" sa klupe, a videćemo da li će momak rođen u Srbobranu prihvatiti ovu ponudu. Ukoliko se odluči da je odbije, ima već i spremnu alternativu.

Prema saznanjima "Mozzart Sporta" postoji šansa da bivši reprezentativac Srbije do kraja leta pronađe angažman u Saudijskoj Arabiji, potpiše dugoročan ugovor i stavi tačku na karijeru.

Ne bi bio ni prvi, a ni poslednji, koji se odlučio na ovakav korak, ali je jasno da se on nikako ne bi svideo delijama, pošto je Katai jedan od najboljih igrača ovog kluba u 21. veku.

Sjajni ofanzivni vezista je u Zvezdi igrao u dva mandata, od 2014. do 2016. godine, odnosno od 2020. do danas, a u crveno-belom dresu je upisao 101 pogodak.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading