NOVI SKANDAL U REŽIJI OGNJENA VRANJEŠA: Budući fudbaler Partizana SRAMNO izvređao Bojana Ostojića!

Autor:

Sport

31.05.2023

15:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nova bura u srpskom fudbalu.

NOVI SKANDAL U REŽIJI OGNJENA VRANJEŠA: Budući fudbaler Partizana SRAMNO izvređao Bojana Ostojića!

Foto: Tanjug/AP

U javnosti je kao bomba odjeknula informacija da će Ognjen Vranješ, bivši fudbaler Crvene zvezde, od narednog leta nositi dres Partizana.

Vranješ je vrlo često bio u centru pažnje domaće javnosti, uglavnom zbog dešavanja van terena, što može loše da utiče na ekipu u narednoj sezoni.

Takav je stav i Bojana Ostojića, koji smatra da je ovo bio loš potez kluba.

Ne ulazeći u kvalitet igrača ili bilo koga, smatram da bi to bio loš potez za klub. To ne ide u prilog dešavanjima na prethodnoj utakmici, koja bi se sigurno preslikala i na celu narednu sezonu, donela negativan efekat na tribine i teren. To je samo jedan od primera, a imali smo ih u prošlosti. Da sam neko ko se pita i donosi tako teške odluke, takvi igrači ne bi smeli da imaju pristup klubu, jer jednostavno ko vređa Partizan, zaposlene u njemu, bilo da se radi o ljudima koji kose travu ili rade u administraciji, ne zaslužuje da nosi dres i grb kluba - objasnio je Ostojić tokom razgovora za Nogomaniju.

Foto: Dragan Kadić

Bojan Ostojić

Nije dugo Vranješu trebalo da Ostojiću odgovori, a odlučio je da to uradi sramotnom izjavom, preko Instagram storija.

- Kako odjednom svi sad veliki grobari se javljaju, poltroni poput Ostoje, koji je došao u klub na pušenje k i tako ostao u njemu, e moji bivši igrači, al ste jadni svi do jednog - napisao je budući igrač Partizana.

Foto: Instagram/printscreen/ognjen_vranjes

 

Na taj način je samo potvrdio Ostojićeve reči - sigurno je da nas sa Ognjenom Vranješom čeka zanimljiva sezona, ali uglavnom van terena.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading