ZAGONETNA PORUKA DULJAJA: Ako sam ja problem, to je najlakše rešiti!

Autor:

Sport

27.05.2023

21:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Šef stručnog štaba Partizana spreman je da napusti klupu crno-belih.

ZAGONETNA PORUKA DULJAJA: Ako sam ja problem, to je najlakše rešiti!

Foto: Starsport

Igor Duljaj

Fudbaleri Partizana su pobedom spustili zavesu na sezonu 2022/23, pošto su u Humskoj savladali Voždovac u poslednjem kolu Superlige Srbije.

Posle meča je svoje utiske izneo strateg "parnog valjka" Igor Duljaj.

- Delimično sam zadovoljan igrom, posebno u prvom poluvremenu. Nakon dva postignuta gola imali smo priliku da damo treći i četvrti gol. Igrali smo protiv najmlađeg tima u ligi, koji želi da igra fudbal. To jako poštujem i treba pohvaliti. U drugom poluvremenu ubacio sam mlade igrače kako bih video kako se nose naspram vršnjaka iz Voždovca - rekao je on.

Republika

Foto: Starsport

Igor Duljaj

Potom je pričao i o svojoj budućnosti na klupi crno-belih.

- Što se toga tiče, videćemo sledeće nedelje. Treba da se napravi dobra analiza. Da li neko može da bude zadovoljan četvrtim mestom? Ne. Da li neko može da bude zadovoljan trećim mestom? Ne. Da li neko može da bude zadovoljan drugim mestom? Ne. Ne postoji nikakav alibi. Ako postoji moja odgovornost spreman sam da je prihvatim, ako sam ja problem, to je najlakše rešiti - poručio je Duljaj.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (1)

Loading
Zlaja

28.05.2023 12:46

Igore ti nisi kriv za ovakvu situaciju vec nesposobni uprava i fudbalske neznalice vizura i vucelicu koji su trebali da te postave za trenera po odlasku stanojevica da nastavi sa dotadašnjim radom a ne da dovode stolicu i petorica koji nisu imali nikakvog trenerskoj uspeha do tada i jos da vucelicu odredjuje trenera