NEKOLIKO SATI PRED FINALE LE! Murinjo doneo ŠOKANTNU odluku! Zbog toga je SPECIJALAN!

Autor:

Sport

31.05.2023

14:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Rome i Sevilje sastaju se u finalu Lige Evrope (21.00) u Budimpešti.

NEKOLIKO SATI PRED FINALE LE! Murinjo doneo ŠOKANTNU odluku! Zbog toga je SPECIJALAN!

Foto: Tanjug/AP

Žoze Murinjo

Prema pisanju italijanskih medija, večerašnji duel sa timom iz Andaluzije biće oproštajni za portugalskog stručnjaka.

Posebni je doneo konačnu odluku, pa će posle dvogodišnjeg rada na Olimpiku, napustiti klupu Rome. Bez obzira da li će uvesti ekipu u Ligu šampiona i osvojiti trofej na oproštaju. Čvrsto je rešio.

Iako Portugalac ima ugovor na još godinu dana, zategnuti odnosi sa porodicom Fridkin i nezadovoljstvo zbog njihovog neulaganja u igrački kadar. Doduše, nije Žoze Murinjo to precizirao, ali se kroz njegove reči pred finale to jasno moglo čuti:

Foto: Tanjug/AP

 

- Nije nam isti budžet, Sevilja ima jači tim, mi smo porodica, ali imamo igrače koji su do ove godine igrali drugu ligu - rekao je Portugalac, koji priželjkuje da se ponovo 2010. godina, kada je osvojio trofej, tačnije tripletu (prvenstvo, Kup Italije, Liga šampiona) i u noći velikog trijumfa otišao sa "Đuzepe Meace".

Već je priznao da ne zba koga će trenirati naredne sezone, jer ide na odmor, a zbog suspenzije neće voditi Romu u poslednjem meču Serije A. Ponuda će sigurno imati, ako ne iz PSŽ-a i Reala, onda nekog od klubova iz Premijer lige, ali tek kada sezona počne.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading