SVEČANO U FSS! Čeferin i Infantino čestitali rođendan Draganu Džajiću!

Autor:

Sport

31.05.2023

14:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik Fudbalskog saveza Srbije Dragan Džajić proslavio je u ponedeljak 77. rođendan.

SVEČANO U FSS! Čeferin i Infantino čestitali rođendan Draganu Džajiću!

Foto: UEFA

Tim povodom rukovodeći ljudi FIFA i UEFA, Đani Infantino i Aleksander Čeferin uputili su čestitke najboljem fudbaleru 20. veka na ovim prostorima.

Javljali su se predstavnici klubova, dugogodišnji prijatelji, a stigao je i mejl sa dobro poznatih adresa iz Niona i Ciriha.

Rođendan Draganu Džajiću čestitali su predsednik UEFA Aleksandar Čeferin, kao i prvi čovek FIFA Đani Infantino.

Foto: Tanjug/AP

Đani Infantino je čestitao rođendan Draganu Džajiću

- Danas, 30.05, želim Vam srećan rođendan. Neka ovaj poseban dan bude ispunjen srećom i željom da nastavimo da radimo zajedno za budućnost prelepe igra koja nas sve ujedinjuje. Svi se radujemo događaju FIFA Svetskog prvenstva za žene u Australiji i Novom Zelandu 2023, događaju koji obećava da će se ženski fudbal podići na nove visine i obeležiti istorijske stvari, uključujući i prvi put da će 32 tima igrati u dve zemlje domaćina iz dve različite konfederacije. Ovim pismom, želim takođe da Vam se od sveg srca zahvalim na Vašem poverenju, zalaganju, doprinosu i podršci razvoju našeg sporta i promociji njegovih vrednosti u vašoj zemlji.Želim vam da provedete kvalitetno vreme sa svojom porodicom, prijateljima i voljenim osobama i radujem se novom susretu - piše u pismu Đanija Infantina.

Čestitku Draganu Džajiću uputio je i Slovenac Čeferin, vodeći čovek Evropske kuće fudbala.

- Dragi prijatelju, poštovana legendo, srećan ti rođendan. Da nam ostaneš zdrav i veseo još mnogo godina. Fudbal te treba - napisao je Aleksander Čeferin, predsednik UEFA.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading