NA MARAKANI VEĆ SLAVE: Zvezda OSVAJA Kup? Jedan podatak raduje ČITAVU Srbiju!

Autor:

Sport

25.05.2023

07:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Finalni meč na programu je u četvrtak od 21 čas.

NA MARAKANI VEĆ SLAVE: Zvezda OSVAJA Kup? Jedan podatak raduje ČITAVU Srbiju!

Foto: Starsport

Fudbaleri Crvene zvezde slave gol Ivanića u Kragujevcu

Sve je spremno za finale Kupa Srbije.

U borbi za trofej će se sastati Crvena zvezda i Čukarički (četvrtak, 21.00, stadion "Rajko Mitić"), a veliki favorit za pobedu na ovom meču je četa Miloša Milojevića.

Ako je verovati kladionicama - na Marakani već slave i spremaju policu za novi pehar koji će stići u klupski muzej. Kvota na pobedu Crvene zvezde u ovom finalu je 1.40, dok je kvota na trijumf Čukaričkog tačno osam. Za one koji smatraju da će meč da se završi nerešeno, kvota je 4.85 i kada se sve ovo uzme u obzir jasno je koliki je Zvezda favorit.

Republika

Foto: Starsport

Fudbaleri Crvene zvezde

 

Takođe, Čukarički će biti drastično oslabljen u ovom meču pošto tim sa Banovog brda neće moći da računa na igrače koji su pozajmljeni iz Zvezde - Popovića, Pankova i Lučića, a u dosadašnja tri ovosezonska meča sve tri pobede odneli su crveno-beli i to bez primljenog gola.

Ipak, jedan podatak može da raduje navijače oba tima, ali i one neutralne posmatrače u čitavoj Srbiji. Televizijski prenos ovog meča omogućen je na dva kanala, pa će utakmica biti emitovana na prvom programu Radio televizije Srbije, kao i na Areni sport Premium 1.

Dakle, ostalo je još samo da dočekamo četvrtak veče i da uživamo u borbi za trofej u Kupu Srbije. 

Šta vi mislite, ko će osvojiti trofej u Kupu Srbije?

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading