ZVEZDA NASTAVLJA AKCIJU! Poznato na kojim lokacijama možete dobrovoljno dati krv!

Autor:

Sport

05.05.2023

16:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crvena zvezda ponovo organizuje dobrovoljno davanje krvi na stadionu "Rajko Mitić".

ZVEZDA NASTAVLJA AKCIJU! Poznato na kojim lokacijama možete dobrovoljno dati krv!

Foto: Starsport

Novi-stari šampion Srbije Crvena zvezda po 27. put će održati akciju pod nazivom "Crveno-bela krv".

Akcija „Crveno-bela krv“ će se održati 27. put tokom 12. maja od 10 do 18 časova i 13. maja od 10 do 16 sati u Medija centru stadiona „Rajko Mitić“, dok će davanje krvi biti organizovano i u gradovima Srbije i Republike Srpske.

Sada već standardno ljudi će u Medija centru stadiona "Rajko Mitić" u Beogradu 12. maja od 10 do 18 časova i 13. maja od 10 do 16 časova moći da daju krv.

 

 

Osim glavnog grada to će moći da učine i u Kosovskoj Mitrovici (termin će biti naknadno poznat), a akcija će biti održana i u nekoliko mesta u Republici Srpskoj - u Trebinju 10. i 11. maja, Nevesinju 10. kao i u Modriči i Bijeljini 12. maja.

Crvena zvezda je, podsetimo, pomerila utakmicu 34. kola Mozzart Superlige zbog trodnevne žalosti u Srbiji, pa će se sa Voždovcem sastati u ponedeljak, od 19 časova.

Izabranici Miloša Milojevića su odavno odbranili titulu, pobedom nad TSC-om iz Bačke Topole, dok će u utorak saznati protivnika u polufinalu Kupa Srbije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading