HITNO SAOPŠTENJE SA MARAKANE! "Ne želimo da budemo deo..."! Zvezda pouvkla KONKRETAN POTEZ!

Autor:

Sport

05.05.2023

12:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Meč 34. kola Mozzart Superlige Srbije, u kome je trebalo da se u nedelju sastanu Voždovac i Crvena zvezda odložen je za ponedeljak (19 časova).

HITNO SAOPŠTENJE SA MARAKANE! "Ne želimo da budemo deo..."! Zvezda pouvkla KONKRETAN POTEZ!

Foto: fkcrvenazvezda

Utakmica je trebalo da se odigra sutra od 17.30 časova, međutim, pomerena je za dan kasnije zbog trodnevne žalosti u Srbiji, koja je proglašena posle masakra u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" na Vračaru, kada je maloletni K.K. ubio osmoro đaka i ranio sedmoro osoba među kojima i nastavnicu te obrazovne ustanove.

Sa Marakane su poručili su da je takva odluka doneta zato što ne žele da učestvuju ni u kakvim dešavanjima zabavnog karaktera.

- Vest o tragediji zadesila je ekipu Zvezde u Kruševcu i ona je taj dan morala da odigra utakmicu četvrtine finala Kupa protiv Napretka. Trener Miloš Milojević i tada je podvukao da nikome nije bilo do fudbala, znajući da je devet života tragično ugašeno. Sad želimo da ispoštujemo makar tri dana žalosti i ne učestvujemo ni u kakvim dešavanjima zabavnog karaktera. Ni navijačima nije ni do pesme ni do navijanja. Razumno je pomeriti utakmicu za taj jedan dan - stoji u zvaničnom saopštenju Crvene zvezde.

Republika

Foto: Starsport

 

Prema planiranim terminima, još dva meča Mozzart Superlige se igraju u nedelju, a to su dueli plej-auta, u kojima se sastaju: Mladost GAT - Spartak i Javor - Kolubara.

Ostaje da se vidi hoće li i oni biti pomereni za ponedeljak. Tog dana su na programu utakmice Radnički 1923 - TSC (16,00), Čukarički - Vojvodina (18,00) i Partizan - Novi Pazar, od 20 časova.

Kolo u utorak zatvaraju Mladost Lučani - Radnik (16) i Napredak - Radnički Niš (18.15).

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading