SADA JE SVE GOTOVO: Sampdorija i Stanković na DNU!

Autor:

Sport

08.04.2023

18:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Razočarenje na stadionu Luiđi Feraris.

SADA JE SVE GOTOVO: Sampdorija i Stanković na DNU!

Foto: Tanjug/AP

Neverovatan meč gledali smo ovog popodneva u Đenovi. Sampdorija i Kremoneze odigrali su odličnu utakmicu u 29. kolu Serije A. Derbi začelja rešen je nakon drame u samom finišu susreta kada su gosti stigli do preokreta i pobede od 3:2 (1:1).

Ušla je Sampdorija u derbi začelja sa namerom da uzme tri boda i uhvati slamku spasa. Ona je bila na dohvat ruke, ali usledio je krajnje nesrećan antiklimaks i na kraju Sampdorija nije osvojila niti jedan bod.

Tim Dejana Stankovića dva puta je vodio. Prvo od 15. minuta golom Lerisa. Izjednačio je Giljone u 35. minutu, da bi Lemers u 66. minutu doneo novu prednost.

Delovalo je da su tri boda tu i da bi Sampa mogla da veže dve pobede kod kuće u Seriji A, prvi put posle skoro godinu dana. Međutim, prvo u 85. minutu Lokošvili je poravnao na 2:2. Da bi Sernicola u petom minutu nadoknade potpuno šokirao navijače na Luiđi Ferarisu i sva tri boda odneo u Kremonu.

Đenovljani su sada opet na dnu tabele sa 15 bodova, imaju jedan manje od Kremonezea, a čak 11 od Specije, koja je prva iznad crte.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading