Mamić otkrio NEPOZNATE DETALJE o Dragoviću i Zvezdi!

Autor:

Sport

01.02.2023

10:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Legendarni Hrvat govorio je o defanzivcu crveno-belih, ali i brojnim zanimljivim temama.

Mamić otkrio NEPOZNATE DETALJE o Dragoviću i Zvezdi!

Foto: Starsport

Defanzivac Crvene zvezde Aleksandar Dragović

Zdravko Mamić jedan je od najuticajnijih i najmoćnijih ljudi u svetu fudbala, bar kada je region u pitanju.

Nekada alfa i omega zagrebačkog Dinama u intervjuu za Mozzart Sport govorila je o mnogim zanimljivim temama. Jedna od njih bio je i transfer Aleksandra Dragovića u Crvenu zvezdu.

Naime, kada je Austrijanac dolazio na Marakanu, Mamićev sin Mario bio je od velike pomoći.

To je tačno, Mario je pomogao u tom transferu. Kao što je tačno da sam pomogao da i Luis Ibanjez dođe u Zvezdu. Kao što je i Samir trebalo da dođe u Zvezdu. Mi se čujemo, razmenjujemo informacije... Moj sin je do sada prodao 50 igrača srpskim trenerima - rekao je Zdravko Mamić za Mozzart Sport, pa se dotakao i srpskih fudbalera:

Republika

Foto: Starsport

Aleksandar Dragović

 

- Nemam pravi uvid u kvalitet srpskih igrača jer manje pratim. Nekoliko puta sam pokušao dovesti srpskog igrača. Jednom je to bio Kežman. Onda sam hteo Grujića što je otišao u Liverpul. Pa ono desno krilo što je išao po Evropi... Pa sam hteo onog Bošnjaka, Adema Ljajića. Pregovarali smo, ali nisam uspeo. Pa Komnena Andrića sam doveo u Dinamo. Da sam vlast u Dinamu, vrata kluba bi mu uvek bila otvorena. Kad god mu u životu nešto bude trebalo, a porodica Mamić može da mu pomogne, neka se javi. Odavde sam ga doveo u Dinamo, nismo se fizički ni upoznali, a najviše je za mene napravio. On je lepšim rečima govorio o meni i Dinamu nego Hrvati. Vidite da može. Ali mi stalno promovišemo divljake koji žive na sukobima.

Aleksandar Dragović je u dresu Crvene zvezde odigrao 79 utakmica na kojima je postigao četiri, a namestio jedan pogodak.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading