ČUVENI ARGENTINAC OTKRIO: Da li je Aleks Vigo pravo pojačanje za Zvezdu?

Autor:

Sport

13.01.2023

18:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Delije" poštuju njegovu reč, a on je upoznat sa kvalitetima fudbalera koji je blizu Marakane.

ČUVENI ARGENTINAC OTKRIO: Da li je Aleks Vigo pravo pojačanje za Zvezdu?

Foto: Tanjug/AP/Republika

Čelni ljudi Crvene zvezde ne miruju.

Ima tim sa Marakane deset bodova viška u odnosu na Partizan i sigurnim koracima ide ka novoj tituli koja ove sezone donosi direktan plasman u grupnu fazu Lige šampiona, ali prelazni rok i dalje nije završen.

REŠAVANJE GORUĆEG PROBLEMA

Dok tim vredno radi u Antaliji, u upravi jure pojačanja širom planete, pa se tako na meti našao i 23-godišnji igrač River Plejta Aleks Vigo. Kubure crveno-beli sa desnim bekom već dugo, a sada bi 175 centimetara visok Argentinac mogao da reši goruće pitanje.

Vigu ističe ugovor krajem ove godine, pa River želi da zaradi koliko, toliko na njegovom transferu, a svoju šansu čeka i Crvena zvezda. Tamošnji mediji tvrde da je Zvezda već poslala ponudu koja glasi - jednogodišnja pozajmica sa opcijom otkupa od 2,6 miliona evra. River navodno nije zadvoljan ponudom, ali su pregovori u odmakloj fazi, pa bi Vigo mogao da dođe na Marakanu. Koliko bi on doneo Crvenoj zvezdi?

LUČO HVALI ZEMLJAKA

Luis Ibanjez najbolji je mogući sagovornik za temu – bek Argentinac na meti Zvezde. Popularni Lučo ostavio je dubok trag na Marakani gde je odigrao 37 utakmica, postigao 11 golova i osvojio titulu. Za Aleksa Viga imao je samo reči hvale.

- Znam ko je, znam gde je igrao. To je dečko koji sigurno može Zvezdi da donese nešto jer je igrač Rivera, nastupao je u elitnom rangu u Argentini. Siguran sam da Zvezdi može da donese nešto kvalitetno - rekao je Luis Ibanjez za naš portal.

Republika

Foto: Starsport

Luis Ibanjez u dresu Crvene zvezde

 

Košarkaše Crvene zvezde na terenu predvode Luka Vildoza i Fakundo Kampaco. Pokazali su se kao sjajna pojačanja i veoma je moguće da će i Aleks Vigo doneti neke nove note argentinskog tanga u igri, ovog puta fudbalera, Zvezde. Ibanjez je, za kraj, dodao da Aleksa Viga ipak ne poznaje lično, ali je još jednom naveo da smatra da bi mogao da bude pojačanje za crveno-bele.

- Iskreno ga lično ne poznajem, ali znam gde je igrao i šta je igrao. Definitivno bi doneo kvalitet - zaključio je Lučo Ibanjez.

Aleks Vigo bio bi peti Argentinac na Marakani ako bi došao u Beograd. Pored njega i Luisa Ibanjeza, „gaučose“ su u crveno-belom dresu predstavljali i Ernan Barkos, Pablo Mouče i Mateo Garsija. Barkos se nije proslavio, pa je na 16 utakmica postigao dva gola, a karijera mu je krenula uzlaznom putanjom po odlasku sa Marakane kada je stigao i do reprezentacije Argentine.

Mouče je takođe bio slab, nije postigao pogodak, niti osvojio trofej, a 14 puta je bio na terenu, dok je Mateo Garsija podigao pehar namenjen osvajaču Kupa Srbije, a na 25 utakmica dao je pet golova.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na Telegramu i Vajberu. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading