NIJE SAMO NOVAC! Kristijano Ronaldo ima MOTIV VIŠE u Saudijskoj Arabiji - zbog ovoga će vam se ZAVRTETI U GLAVI! (VIDEO)

Autor:

Sport

04.01.2023

10:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Portugalac živi san mnogih.

NIJE SAMO NOVAC! Kristijano Ronaldo ima MOTIV VIŠE u Saudijskoj Arabiji - zbog ovoga će vam se ZAVRTETI U GLAVI! (VIDEO)

Foto: Tanjug/AP

Kristijano Ronaldo

Kristijano Ronaldo centralna je tema svih svetskih medija.

Portugalac je predstavljen u novom klubu, Al Nasru iz Saudijske Arabije, a na prvom pojavljivanju pred navijačima uspeo je sve da oduševi.

O tome koliko će Ronaldo zarađivati u Saudijskoj Arabiji već smo pisali i više informacija čeka vas OVDE, a veoma je zanimljivo i gde će Kristijano sa porodicom živeti dok nosi dres Al Nasra.

Kristijano, Georgina i njihova deca useliće se u prelepu vilu u Rijadu, glavnom gradu Saudijske Arabije, a Dejli Mejl izneo je zanimljive podatke o vrednosti ove kuće.

Velelepni dvorac se procenjuje na nešto manje od 14 miliona evra, a poseduje olimpijski bazen i fontanu u hodniku kuće! Ronaldo će biti stacioniran u Al Muhamadijahu, najboljem kvartu u Rijadu, a njegova deca ići će u internacionalnu školu u Al Nahelu. Sve je veoma blizu stadionu Al Nasra, tako da će Kristijano, osim novca, imati i motiv više da ostane u Saudijskoj Arabiji.

Prelepa vila uz sebe ima i tri dodatne ogromne kuće u okviru dvorišta, pa će cela porodica moći da uživa i nema sumnje da im ništa neće faliti.

Kristijano će priliku da debituje u novom klubu imati već u četvrtak petog januara kada Al Nasr na svom terenu dočekati ekipu Al Taea. Al Nasr  se trenutno nalazi na prvom mestu tabele, pa je jasno da je cilj osvajanje titule u prvom rangu takmičenja u Saudijskoj Arabiji.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading