ARSENAL GA NE ŽELI! Zvezdino deto u velikom problemu (FOTO)

Autor:

Sport

25.12.2022

19:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Moraće da potraži novi klub.

ARSENAL GA NE ŽELI! Zvezdino deto u velikom problemu (FOTO)

Foto: Starsport

Marakana

Plan Arsenala iz Tule je bio da se ekspresno vrati u prvu ligu Rusije, ali to ne ide baš tako lako kao što se zamisli. Prvi deo sezone klub je završio na šestom mestu u drugoj ligi i čelnici kluba su prelomili da mora budžet da se smanji, da se troškovi skrate.

Nepopularna odluka uvek prvo pogađa igrače sa najvećim platama, a među njima u ekipi iz Tule je i srpski napadač Đorđe Despotović. Nekadašnji reprezentativac je i letos bio na spisku igrača sa kojima bi trebalo prekinuti saradnju, upravo zbog finansija, čak su iz Rusije stizale vesti da je došlo do dogovora o rastanku, ali ispostavilo se da je sve bio samo pritisak da bi Despotović digao sidro.

Republika

Foto: Starsport

Đorđe Despotović u dresu Rubina

U zimskom prelaznom roku, klub iz Tule je spreman da pusti Despotovića da ode i bez obeštećenja, samo da budžet bude lakši za njegovu platu, što bi otvorilo prostor da se dovedi neki jeftiniji napadač.

Đorđe Despotović ponikao je u Crvenoj zvezdi za koju je kasnije i nastupao kao senior. Pored kluba iz Ljutice Bogdana i ruskog Arsenala pomenuti golgeter nastupao je i za Spartak iz Subotice, Lokeren, Kairat, Astanu, Tobol, Orenburg i Rubin.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading