Legendarni Italijan u TEŠKOM STANJU! Hitno primljen u bolnicu, lekari mu se BORE ZA ŽIVOT!

Autor:

Sport

23.12.2022

09:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Užasne vesti!

Legendarni Italijan u TEŠKOM STANJU! Hitno primljen u bolnicu, lekari mu se BORE ZA ŽIVOT!

Foto: Tanjug/AP

Đanluka VIjali i Roberto Manćini

Čuveni italijanski fudbaler i trener, Đanluka Vijali, vodi najvažniju životnu bitku.

On je već neko vreme teško bolestan, još od kada mu je dijagnostifikovan rak, a sada je situacija postala alarmantna te je on prebačen u bolnicu gde mu se lekari bore za život.

Nekadašnji legendarni fudbaler Sampdorije, Juventusa i Čelsija i dugogodišnji reprezentativac Italije dobio je dijagnozu raka gušterače 2017. godine, ali je uspevao da se bori, pa čak i da bude deo stručnog štaba Roberta Manćinija na prethodnom Euru kada je Italija osvojila titulu prvaka Evrope.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Đanluka Vijali

Italijanski mediji tvrde da se Vijali nalazi u ozbiljnom problemu, te da ga čeka velika borba. On sam je jednom prilikom istakao da se plaši smrti.

Bojim se smrti, naravno, i ne znam šta se događa s druge strane kada se svetlo ugasi, ali na neki način sam uzbuđen što ću otkriti šta se događa. Postoji nelagoda jer ne mogu da završim sve stvari koje želim da uradim, ali to pomaže i vama da cenite i razumete život. Osećam se vrlo srećno - govorio je Đanluka Vijali početkom ove godine.

Fudbalsku karijeru Vijali je završio pre 22 godine, davne 2000. a od tada je radio kao trener u Čelsiju i Votfordu. Zatim je usledila pauza da bi se kasnije priključio stručnom štabu reprezentacije Italije. Kao fudbaler odigrao je čak 59 utakmica za reprezentaciju Italije i postigao je 16 golova.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading