Partizan ostao bez već viđenog pojačanja: Defanzivac se obreo u srcu Šumadije!

Autor:

Sport

17.06.2022

14:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nekada je figurirao kao potencijalno pojačanje ekipe iz Humske. Nakraju se iz pečalbe vratio u srpski fudbal, ali se obreo u srcu Šumadije.

Partizan ostao bez već viđenog pojačanja: Defanzivac se obreo u srcu Šumadije!

Foto: Republika.rs

Stadion Partizana pred meč sa TSC-om

Tridesettrogodišnji defanzivac, rođeni Šapčanin nakon gotovo deceniju i po vratio se u srpski fudbal.

Ne tako davno Dušan Cvetinović je figurirao kao potencijalno pojačanje beogradskog Partizana, ali do realizacije transfera nije došlo. Ovog leta iskusni defanzivac je odlučio da okonča inostranu karijeru i nakon četiri godine provedene u "zemlji izlazećeg sunca", vrati se u domaći fudbal.

Dušan Cvetinović se obavezaona vernost ekipi kragujevačkog Radničkog i sigurno će biti veliko pojačanje za ekipu koja je u prethodnoj sezoni u baraž mečevima uspela da sačuva superligaški status.

Republika

Foto: Starsport

Umesto Humske, Cvetinović krenuo put Šumadije

 

Odbrambeni fudbaler koji je rođen u Šapcu 24. decembra 1988. godine, tokom profesionalne karijere nastupao je za Mačvu i vranjanski Dinamo, a 2009. godine odlazi u pečalbu gde je nastupao za Volen, Grashopers, Vaduz, danski Hagensund, kao i francuski Lans, a kao što je već rečeno, prethodne četiri godine bio je stanovnik Japana gde je nosio dres Jokohame i Tokušime.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Navijac

17.06.2022 17:03

Kad imamo ,,KILAVU" UPRAVU.