ODJECI DERBIJA: Iliev bez dlake na jeziku o Terziću!

Autor:

Sport

18.04.2022

08:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prašina se još nije slegla posle najveće utakmice srpskog fudbala.

ODJECI DERBIJA: Iliev bez dlake na jeziku o Terziću!

Foto: Starsport

Sportski direktor Partizana Ivica Iliev sumirao je utiske posle 167. Večitog derbija, koji je završen bez golova.

Ostali smo bez gola koji smo po svemu zaslužili, jer smo bili bolji, a to se posebno odnosi na prvih 45 minuta. Na prethodnom derbiju smo iz naše greške i prve šanse protivnika primili gol, sada, eto, iz prilike Terzića kakvu ne pamtim da sam u skorije vreme video u utakmicama sa Zvezdom nismo stigli do prednosti. To su situacije kada si ili pukovnik ili pokojnik ili heroj ili tragičar, na našu žalost, Terzić je bio ovo drugo - rekao je Iliev za "Novosti".

Do kraja Superlige je ostalo šest kola, a Crvena zvezda ima dva boda više od večitog rivala.

Ako me pitate da li verujem u osvajanje titule odgovor je da, naravno da verujem. Pa, ako je sve rešeno šest kola pre kraja, gde i mi i oni igramo protiv najboljih klubova u ligi, o kakvom takmičenju mi onda uopšte govorimo. Dajte onda da igramo samo derbije tokom sezone, pa da onaj ko ostvari bolji skor bude šampion. Mi verujemo do kraja, borićemo se maksimalno u svakoj utakmici, to je nešto što nam niko ne može oduzeti.

Republika

Foto: Starsport

Ivica Iliev

Ove sezone su odigrana tri Večita derbija, dva su završena nerešeno, a jedan je pripao crveno-belima. Do četvrtog bi moglo da dođe u Kupu Srbije, gde su se i Partizan i Crvena zvezda plasirali u polufinale, za koje je žreb na programu u sredu.

Mi smo u prvom i trećem okršaju sa Zvezdom bili bolji i to nismo uspeli da naplatimo pobedama, oni su taj drugi rešili u svoju korist i iskoristili neke naše slabosti. Vidim da provejavaju priče kako je ova Zvezda najjača u poslednjih 30 godina, a ako smo mi egal sa njima u derbijima, na tabeli i po učinku u Evropi, onda smo valjda i mi top-ekipa, ali takve teze nigde nema u pričama. Nadam se da ćemo se sresti još jednom u Kupu i unapred se radujem prilici da se ponovo odmerimo - poručio je Iliev.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (1)

Loading
Моле

18.04.2022 18:28

Dovedes pripadnika nepostojeceg naroda iz nepostojece drzave i on sere po vazdan po Srbima i jedan deo neosvescenih Srba koji navija za jugoslovenski klub to podrzava.....