U HUMSKOJ OSTALE SAMO MRVICE: Partizan IZGUBIO desetine miliona evra...

Autor:

Sport

01.11.2021

10:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpski centarfor Dušan Vlahović i u novoj sezoni nastavlja sa briljantnim partijama u Seriji A. Napadač Fiorentine već je postigao osam prvenstvenih golova, uz još dva u Kupu Italije, a Partizan je svojevremeno propustio priliku da dobrano popuni klupsku kasu u Humskoj njegovom prodajom.

Republika

Foto: Starsport

Miloš Vazura i Ivica Iliev

Vlahović je Beograd zamenio Firencom početkom 2018. godine, a crno-beli su od transfera prihodovali nepuna dva miliona evra. Da su imali malo više strpljenja, situacija bi bila radikalno drugačija, što je nedavno potvrdio i operativac "Parnog valjka" Ivica Iliev.

Prodali smo ga za mali novac, da je ostao sa nama još jednu sezonu bio bi to najveći transfer u istoriji srpskog fudbala. Prerano nas je napustio, ali Fjorentina je obavila strašan posao - ocenio je sa žaljenjem Iliev.

Republika

Foto: Starsport

Raste mu cena - Dušan Vlahović

Vlahović je svoju klasu potvrdio i u dresu reprezentacije Srbije, a zajedno sa Aleksandrom Mitrovićem važi za jednog od glavnih šrafova u mašineriji selektora Dragana Stojkovića Piksija.

Sjajni napadač je i u nedelju postigao het-trik protiv Specije, a spekuliše se da bi ljubičasti na njemu mogli da zarade preko 60 miliona evropskih novčanica. Partizanu ostaje utešna nagrada u vidu procenta od Vlahovićeve sledeće prodaje, a prema nezvaničnim informacijama koje dolaze iz Humske, crno-belima sleduje 5%.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading