REPREZENTATIVAC PRED TRANSFEROM KARIJERE: Seli se u Premijer ligu, MILIONI stižu u Humsku!

Autor:

Sport

06.10.2021

14:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Reprezentativac Srbije Dušan Vlahović ponovo je udarna tema u Italiji, nakon što su propali pregovori oko produžetka saradnje sa Fiorentinom.

Republika

Foto: Starsport

Partizan čeka prodaju Dušana Vlahovića

Naime, ljubičasti su odredili prilično visoku ceno od Srbina, čijom prodajom nameravaju ozbiljno da popune klupsku kasu, kada već ne mogu da ga zadrže na duži rok.

Vlahovićeva cena sada iznosi punih 90 miliona evra, a sva je prilika da će se preseliti na Ostrvo. Procenjeno je da najveće šanse za njegov potpis ima Mančester siti, 40$, a zatim sledi Totenhem sa 30 procenata.

Njegovu selidbu u Premijer ligu sa nestrpljenjem čekaju u Partizanu, kome će pripasti višemilionski iznos na ime trening kompenzacije, čak do dva miliona evropskih novčanica.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Mihailo

08.10.2021 05:21

Ima li išta važnije od pisanja o novcu, zar je samo to važno da bi bili srećni. Ništa uspeh u nečemu što voli i u čemu je dobar, nego samo novac, pohlepa vas sve vodi. Vlahoviću sve najbolje u nastavku karijere i da ode u klub u kom će se lepo osećati i pružiti svoj maksimum.