PODELA BODOVA U DERBIJU KOLA: Domaćinu je presudio izdanak njihove škole!

Autor:

Sport

21.10.2024

22:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crno-beli ostali bez celog plena u 89. minutu.

PODELA BODOVA U DERBIJU KOLA: Domaćinu je presudio izdanak njihove škole!

Foto: FK Radnički Kovin

U okviru desetog kola PFL-a Pančevo ekipa Radničkog iz Kovina ugostila je sastav Ševaca iz Kusića. Domaći tim je u ovaj meč ušao sa pete pozicije i 17 osvojenih bodova, dok su gosti sa dva boda više bili na četvrtom mestu u ligi.

Republika

Meč na stadionu u Kovinu odigran je na odličnom terenu, uz dva jako kvalitetna sastava koji su bili spremni da se nadigravaju i da "jure" ceo plen. 

Prvo poluvreme pripalo je domaćinu koji je tokom prvih 45 minuta bio bolji i konkretniji rival na terenu. Napadi Radničkog bili su učestaliji i ozbiljniji, što je dovelo i do prednosti tima iz Kovina. Igrao se 26. minut kada je mladi Veljko Potkonjak pogodio za 1:0. 

Republika

Foto: FK Ševac Kusić

Kolektiv iz Kusića

Shvatio je trener gostiju da nešto mora promeniti za vreme pauze, pa je odlučio da napravi jednu izmenu, što se ispostavilo kao odličan potez. Sa velikom energijom ušli su fudbaleri tima iz Kusića u drugi deo meča, na terenu je sve izgledalo obrnuto u odnosu na prvi deo susreta.

Preuzimaju gosti terensku inicijativu i u nastavku pokazuju pravo lice i karakter. U samom finišu meča trese se mreža domaćeg golmana. Ivan Jovanović, momak koji je ponikao u Radničkom iz Kovina, je "ukrao" ceo plen svom matičnom klubu na isteku 89. minuta. 

Nakon toga nije bilo mnogo vremena za novu promenu, a ubrzo se čula i sudijska pištaljka za kraj utakmice. 

Radnički (Kovin) - Ševac (Kusić) 1:1 (1:0)

Radnički: M. Lukić, Mićić, Živković, Čolić, Biculjević, Mitkovski, Celin, Kitić, Babić (od 69' Sekulić), Ptkonjak (od 76' V. Lukić), Mačkić (od 90' Šalipur)

Ševac: M. Popov, Ćulibrk (od 46' Bogojević), Mihajlović, Strand (od 92' S. Bekirovski), Balog, L. Bekirovski, Jovanović, P. Popov (od 64' Veljković), Rutić, Petković, Paunović 

Timovi su nakon ovog remija ostali na istim pozicijama na tabeli, ali je zaostatak za vodećim klubovima sada veći. U sledećem kolu Radnički gostuje Potporanju, dok Ševac igra pred svojim navijačima protiv Banatula iz Lokve.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading