LOŠI REZULTATI SU MU DOŠLI GLAVE: Klub mora hitno da reaguje! Da li je šok terapija pravo rešenje?

Autor: Vladimir Vorih

Sport

02.10.2024

09:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dosadašnja ostvarenja na zelenom tepihu daleko su od zadovoljavajućih.

LOŠI REZULTATI SU MU DOŠLI GLAVE: Klub mora hitno da reaguje! Da li je šok terapija pravo rešenje?

Foto: Starsport

Prethodna runda takmičenja u okviru Prve lige Srbije donela je duel u Zemunu gde su Gornjovarošani koji se nalaze na samom začelju tabele, dočekali lidera, šabačku Mačvu, a gosti su na kraju slavili rezultatom 2:0.

 

Po veoma teškom terenu usled kiše koja je padala u čitavoj Srbiji više od 24 časa Zemun, koji se nalazi na samom dnu prvoligaške tabele, dočekao je lidera Mačvu iz Šapca. Dok je teren u Zemunu još bio koliko toliko u dobrom stanju, i dok se moglo odigrati "od noge do noge" viđena je lepa igra, sa  dosta dinamike, a jedini gol u prvom poluvremenu viđen je u 25.minutu kada je Sani Abdulahi pogodio mrežu domaćeg tima.

Isti igrač je u samom finišu utakmice postavio i konačan rezultat meča, na asistenciju Nikole Jovanovića, čime je lider nastavio sa sjajnim partijama i pohodom ka povratku u elitni rang srpskog klupskog fudbala.

U navedenom duelu Zemunci su pretrpeli četvrti ovosezonski poraz i u ovom momentu sa svega jednim trijumfom, uz četiri remija i sa ukupno sedam osvojenih bodova zauzimaju pretposlednju 15. poziciju na tabeli, a iza njih se nalazi samo užička GFK Sloboda koja na svom kontu ima pet bodova.

Usled svega navedenog, a nakon duela sa Šapčanima, trener Zemuna Dejan Nikolić je odlučio da napusti klupu Gornjovarošana.

Tim povodom javnosti se kratkim saopštenjem obratio i plavo-zeleni klub:

- Dejan Nikolić više nije šef stručnog štaba. Rukovodstvo kluba i sada već bivši trener sporazumno su raskinuli ugovor. Dejanu želimo sve najbolje u nastavku karijere, a o novom šefu struke javnost će biti obaveštena u narednim danima.

 

 

Treba podsetiti da je Nikolić krajem juna ove godine stigao u Gornju varoš, ali ostvarenja na terenu nisu bila na željnom nivou i do prekida saradnje je došlo.

Pred rukovodstvom kluba je sada težak zadatak da pronađu novog šefa strulnog štaba, a treba podsetiti da Zemunce već u subotu 5. oktobra očekuje teško gosotvanje u Surdulici gde će se sastati sa dojučerašnjim superligašem, ekipom Radnika koja je prethodnog vikenda slavila u prestonici protiv Voždovca rezultatom 3:1 i najavila borbu za vrh tabele i povratak u elitni rang srpskog klupskog fudbala.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading