TATKO NIJE TATKO! Ekipa iz Lepaje ne može nikoga da pobedi na početku sezone!

Autor: Miloš Orošić

Sport

01.10.2024

20:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sjajan meč je odigran u Belajncu, gde je palo čak osam golova

TATKO NIJE TATKO! Ekipa iz Lepaje ne može nikoga da pobedi na početku sezone!

Foto: FK Dobrič 1974 Brest

U vikendu za nama odigrane su utakmice drugog kola Opštinske lige Merošina. Jedina ekipa koja za sada ima obe pobede je Borac iz Azbresnice.


 

U Balajnincu istoimena ekipa je doživela katastrofu od trenutnog lidera na tabeli Borca iz Azbresnice, bilo je 6:2 za goste. Poveli su gosti već u 5.minutu kada je domaći Balajnac "načeo" Bojan Đorđević, a već pre isteka pola sata igre bilo je 0:2, kada se u strelce upisao i Petar Miletić, do kraja prvog poluvremena Borac je postigao i treći gol, a on je bio delo Bojana Đorđevića, što je njemu bio drugi na utakmici. Pred sam kraj prvog poluvremena domaći tim je smanji rezultat golom  Milana Radivojevića, i sa rezultatom 3:1 se otišlo na odmor. U nastavku utakmicu ista slika na terenu, dominacija gostujućeg tima, međutim iz jednog kontra napada domaći stižu do 2:3 golomStefana Vasića. Drugi gol Balajnca kao da j e naljutio goste i još su više  stisnuli obruč oko gola golmana Tasića, a takva igra je krunisana het triikom Đorđevića u 72, a samo minut kasnije precizan za Borac bio je i  kapiten Miloš Miletić. Konačnih 2:6 postavio je Nikola Nikolić na ulasku u poslednjih 10 minuta utakmice.


 

U Gradištu je SU Gradište odigralo vrlo nezanimljivu utakmicu protiv Jastrebca iz Krajkovca (0:0). U poslednjoj utakmici kola u Padini, domaća ekipa pobedila je tim Tatka iz Lepaje sa 2:1, iako su gosti prvi poveli i to u 34.minutu precizan za tim iz Lepaje bio je Miloš Marković. Međutim u drugom poluvremenu menja se slika na terenu i Padina 1989 preuzima inicijativu što daje rezultata.Prvo je u 68.minutu izjednačio Stefan Marković, a četiri minuta pre kraja utakmice tri boda domaćoj ekipi doneo je Luka Lukić.

Na tabeli jedini maksimalan je Borac iz Azbresnice, i ima šest bodova, dok na dnu Tatko iz Lepaje ima dva poraza i nema bodove.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading