VELIKI POVRATAK: Univerzalni defanzivac se vraća u dobro poznatu sredinu!

Autor:

Sport

12.09.2024

15:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Stiže da pomogne u novoj sezoni!

VELIKI POVRATAK: Univerzalni defanzivac se vraća u dobro poznatu sredinu!

Foto: Shutterstock

Poslednje četiri godine ekipa Borca iz Azbresnice takmičila se u okviru Nišavske okružne lige, ali je za predstojeće prvenstvo došlo do promene ranga.

Republika

Borac se nije najbolje plasirao u proteklom prvenstvu, pa će u predstojećoj sezoni biti član Opštinske lige. Sportski sektor je ovog leta radio jako vredno, cilj je svima dobro poznat a to je ekspresan povratak u viši rang takmičenja.

Dvadesetosmogodišnji Milan Jovanović prvi je letnji novajlija u Azbresnici, reč je o povratniku u dres Borca i svima dobro poznatom licu.

Jovanović je za naš portal povodom povratka u Borac izjavio:

- Odlučio sam da se vratim u Borac posle nekog vremena, da pomognem klubu koliko sam u mogućnosti da se vrati tamo gde mu je mesto u Nišavskoj okružnoj ligi. Dobro sam upoznat sa klubom, kao i ekipom, radi se sjajan posao što se tiče kluba. Sviđa mi se atmosfera i nadam se uspešnoj saradnji.

Republika

Foto: Privatna arhiva Milana Jovanovića

Jovanović se vraća u Borac

Milan je protekle tri i po godine bio član Sloge iz Jovanovca, pre toga je nosio dres Borca dve i po sezone, a zanimljivo da su to jedina dva kluba u kojim je Jovanović kroz dosadašnju karijeru nastupao.

Prvi letnji novajlija u Azbresnici može da odgovori zadacima na više pozicija u zadnjoj liniji, pravi je univerzalac i dosta će značiti u predstojećoj sezoni. Ima veliko iskustvo igranja u okrugu, a i sa mnogim novim saigračima je već delio svlačionicu. 

Kako je iz kluba najavljeno, u narednim danima se očekuje promocija ostalih letnjih pojačanja. Za sada i dalje nije poznato kada će startovati nova sezona, ali se svi u Borcu vredno spremaju za takmičarske izazove.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading