KALKULACIJA NEĆE BITI: Tri boda su jedini cilj - oba tima traže samo trijumf!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

22.09.2024

17:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zanimljivo će biti u gradu na Tamišu.

KALKULACIJA NEĆE BITI: Tri boda su jedini cilj - oba tima traže samo trijumf!

Foto: FK Zemun

Fudbaleri Zemuna prethodne sezone stigli su do šampionskog pehara u okviru beogradske grupe srpskoligaškog karavana. Ekipa iz Gornje varoši je dobila trku sa komšijama iz "Zemunela", ekipom Teleoptika i nakon tri godine se vratila u Prvu ligu Srbije.

 

Očekivalo se da će Zemunci na startu nove takmičarske godine pružiti nešto bolje rezultate, ali su u uvodnih sedam prvenstvenih mečeva zabeležili samo jedan trijumf (Trayal 1:0), uz po tri remija i poraza, tako da sa ukupno šest osovjenih bodova u ovom momentu drže poziciju koja bi ih po okončanju sezone vratila u trećeligaško društvo.

Prethodnog vikenda ubedljivo su poraženi na svom stadionu od leskovačke GFK Dubočice rezultatom 1:4, a priliku da poprave utisak imaće u ponedeljak 23. septembra.

U okviru 8. kola Prve lige Srbije Zemunci će gostovati ekipi Smedereva 1924, a bodovi su neophodni i jednima i drugima. Gosti iz Gornje varođi traže prekid crne serije, dok Smederevci žele da nastave seriju pobeda koja bi ih vinula u vrh drugog stepena takmičenja i omogućila im da se bore i za plasman u elitu.

Interesantno je napomenuti da su dve ekipe poslednji susret odigrale 8. marta 2020. godine na Gradskom stadionu uGornjoj varoši, a duel je okončan podelom bodova rezultatom 1:1.

Mora se istaći da se navedeni meč igra na stadionu Sportskog centra "Mladost" u Pančevu usled lošeg stanja terena na stadionu u gradu na Dunavu.

Foto: FK Zemun

Smederevci i Zemunci biju bitku u Pančevu

 

- Prva liga Srbije, 8. kolo:

Smederevo 1924 (Smederevo) - Zemun (Zemun)

Stadion: Sportski centar "Mladost", Pančevo

Datum: Poedeljak, 23. septembar

Početak: 16 časova

Da podsetimo, usled dešavanja na meču između GFK Slovena iz Rume i Zemuna (1:1) koi je odigran u Mačvanskoj Mitrovici, reagovala je Disciplinska i etička  komisija Fudbalskog saveza Srbije, sa Ivanom Nikolićem na čelu i donela odluku da Fudbalski klub Zemun bude kažnjen zabranom organizovanog vođenja svojih navijača na gostovanja u naredna četiri meča, a istovremeno će klub morati da plati i kaznu u visini od 100.000 dinara.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

 

Komentari (0)

Loading