I TO JE JEDNOM MORALO DA SE DOGODI: Lider ostao bez dva boda - podela plena u Novom Bečeju!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

22.09.2024

17:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zanimljiva predstava je viđena iako golova nije bilo.

I TO JE JEDNOM MORALO DA SE DOGODI: Lider ostao bez dva boda - podela plena u Novom Bečeju!

Foto: FK Jedinstvo Novi Bečej

U premijernoj utakmici 6. kola Područne fudbalske lige Zrenjanin, gledaoci su imali priliku da uživaju u zanimljivoj borbi između domaćeg Jedinstva iz Novog Bečeja i vodećeg Zadrugara iz Lazareva. Iako su se očekivali golovi, susret je završen bez njih, ali to ne umanjuje kvalitet meča koji je viđen na terenu.

 

U 7. minutu, domaćin je imao priliku da povede, ali je golman Zadrugara, Uroš Mršević, sprečio pogodak Aleksandra Veselića. S druge strane, gosti su takođe imali šanse za gol, ali je golman Jedinstva, Dušan Šovljanski, sjajnim intervencijama sačuvao svoju mrežu netaknutom.

U drugom poluvremenu, tempo igre se nije smanjio, a brzi napadi obe ekipe držali su publiku u neizvesnosti. Golmani su ponovo bili na visini zadatka, posebno Šovljanski koji je izuzetnom odbranom sprečio Zadrugara da povede.

Na kraju, utakmica je završena bez golova, ali su obe ekipe pokazale kvalitet i borbenost. Treba istaći fer plej igru igrača oba tima, kao i dobru sudiju Nikola Markova i njegovih pomoćnika.

Foto: FK Zadrugar Lazarevo

NAvijači moraju da sačekaju neku novu priliku za radovanje

 

- PFL Zrenjanin, 6. kolo:

Jedinstvo (Rumenka) - Zadrugar (Lazarevo) 0:0

Stadion: Gradski stadion kraj Tise

Gledalaca: 150

Sudija: Nikola Markov

Žuti kartoni: Pecarski, Salihović (Jedinstvo); Marković, Miletić (Zadrugar)

Crveni karton: Miloš Marinković-predstavnik kluba (Zadrugar)

Jedinstvo (Novi Bečej): Šovljanski, Stanković, Mesaroški, Veselić (Stojanov), Salihović (Veselinović), Farkaš, Delić (Vijatov), Koledin (Kevrešanov), Radovanović, Pecarski (Džin), Kovačev,

Zadrugar (Lazarevo): V. Lučić, Mršević (Vržina), Zemunski, Marković, Popović (Đ. Lučić), Obradov, Furtula, Kozlovački (Erić), Pandurov, Zorić, Miletić (Viskup)

U narednom kolu, Jedinstvo gostuje Deliji u Mokrinu, dok Zadrugar dočekuje Napredak iz Banatske Topole. Navijači već s nestrpljenjem očekuju nove utakmice i nadaju se novim uzbuđenjima na terenu.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading