OTKRIVENA POZADINA DINAMOVOG DEBAKLA U MINHENU: Bavarci se ugledali na srpski klub - duh Sokola nadleteo "Alijanc Arenu"!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

18.09.2024

19:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bajern po notoma sastava iz Nove Gajdobre.

OTKRIVENA POZADINA DINAMOVOG DEBAKLA U MINHENU: Bavarci se ugledali na srpski klub - duh Sokola nadleteo "Alijanc Arenu"!

Foto: Instagram.com/gnkdinamo

Šampion Hrvatske doživeo je epsku blamažu na startu Lige šampiona. Jeste Bajern mašinerija, to je svima jasno, ali ipak niko nije očekivao da će "večiti šampion" Hrvatske, ekipa zagrebačkog Dinama primiti čak devet pogodaka u duelu protiv minhenskog Bajerna.

 

Bavarci su već tokom prvog perioda stigli do ubedljive prednosti, s obzirom da su stigli do prednosti od 3:0, ali su "modri" na početku nastavka igre u samo dva minuta postigli isto toliko pogodaka i činilo se da će meč ući u neizvesnu završnicu.

Tada su se fudbaleri Bajerna u potpunosti razgoropadili i do kraj meča do vrha napunili mrežu Nevistića, postigavši još šest pogodaka u poslednjoj trećini meča.

Međutim, samo dva dana pre istorijskog potopa "modrih", sličan rezultat je ostvaren u Neštinu, naselju u okviru opštine Bačka Palanka, gde je ekipa Sokola iz Nove Gajdobre stigla do treće pobede u aktuelnoj 2024/25 sezoni.

U okviru 4. kola Opštinske lige Bačka Palanka, fudbaleri Sokola iz Nove Gajdobre je otputovao u Neštin sa jasnom željom da zabeleži novi trijumf. ako domaćin na startu nove sezone beleži loše rezultate, niko nije očekivao toliko ubedljiv trijumf.

Već tokom prvih 45 minuta igre gosti iz Nove Gajdobre su stigli do ubedljive prednosti, a u strelce su se upisali Jovan Bajac, Aleksandar Nešković, Nemanja Đurđev i Petar Malešević, da bi gosti u nastavku susreta bili još ubedljiviji savladavši rezervnog golmana Vujsinovića još čak pet puta.

Domaćin je čast spasao u 55. minutu kada je mrežu Sokola zatresao Aleksandar Ahmetović.

 

 

- Opštinska liga Bačka Palanka, 4. kolo:

Neštin (Neštin) - Soko (Nova Gajdobra) 1:9 (0:4)

Ovim trijmfom Soko se probio do treće pozicije na tabeli i sada sa skorom od tri pobede i jednog poraza zaostaj za vodećim OFK Starim Gradom iz Bačke Palanke tri boda.

Novo iskušenje ekipu Sokola očekuje narednog vikenda kada će u velikom derbiju ugostiti Našu Zvezdu iz Silbaša, sastav koji je nakon dva startna trijumfa u poslednjih 180 minuta fudbala stigao do samo jednog osvojenog boda.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

 

 

 

 

Komentari (0)

Loading