POVRATAK OTPISANIH: Gorski Car svoj cilj zna - sve sem titule smatralo bi se neuspehom!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

18.09.2024

12:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Od prvog sudijskog zvižduka kreću u ostvarenje zacrtanih planova.

POVRATAK OTPISANIH: Gorski Car svoj cilj zna - sve sem titule smatralo bi se neuspehom!

Foto: FK Gorski Car

Fidbaleri Gorskog Cara iz Garaša iza sebe imaju turbulentnu sezonu u okviru Šumadijske lige Sever. Sa skorom od šest pobeda, tri remija i 11 poraza i ukupno 21 osvojenog boda morali su nakon pune četiri godine da se vrate u niži takmičarski rang Opštinsku ligu Aranđelovac koja startuje predstojećeg vikenda.

 

Uoči nove trke za bodove, ovoga puta u opštinskom rangu, rukovodstvo sportskog kolektiva iz Garaša se javnosti obratilo saopštenjem koje prenosimo u celosti:

- Iza nas su četiri godine borbe u višem rangu, ali vreme je da se ponovo dokažemo. Ove sezone krećemo od nule, sa jasnim ciljem, povratak u viši rang - stoji na početku saopštenja, a zatim se dodaje:

- Gorski Car započinje novu sezonu ove nedelje, 22. septembra, sa podmlađenim timom i ogromnom željom za povratkom u viši rang. Naša prva utakmica biće protiv novoosnovane ekipe iz Jelovika, i već krećemo sa pravim fudbalskim spektaklom – komšijski derbi.

Na kraju klub je uputio i apel navijačima:

- Dođi i podrži nas u prvom koraku ka povratku.

 

 

Kao što je već rečeno prvi ovosezonski meč ekipa Gorskog Cara će odigrati na domaćem terenu protiv ekipe Jelovika, sportskog kolektiva koji se prvi put pojavljuje na mapi srpskog klupskog fudbala.

- Opštinska liga Aranđelovac, 1. kolo:

Gorski Car (Garaši) - Jelovik (Jelovik)

Stadion: "pod Paunovom stenom", Garaši

Datum: Nedelja, 22. septembar

Početak: 11 časova

Treba napomenuti da će Gorski Car i u drugoj takmičarskoj rundi biti domaćin. Poslednjeg vikenda meseca septembra dočekaće aranđelovački B 2000, a prvo gostovanje je zakazano za 5. oktobar kada će gostovati ekipi Vrbice.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading