TROFEJ NE MENJA VLASNIKA: Penal serija je odlučila u čije će vitrine pehar ove godine! (FOTO GALERIJA)

Autor:

Sport

12.09.2024

18:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Čestitke momci!

TROFEJ NE MENJA VLASNIKA: Penal serija je odlučila u čije će vitrine pehar ove godine! (FOTO GALERIJA)

Foto: FK Kameni Ašanja

Juče je na stadionu Suvača u Pećnicima igrano finale Kupa Opštine Pećinci u kojem  su snage odmerili prošlogodišnji finalisti, Kameni iz Ašanje i sastav Graničara iz Obreža.

Republika

Utakmica je počela klasičnim odmeravanjem snaga, ali je već u sedmom minutu viđena odlična šansa za promenu rezultata. Zeković je mogao da dovede u vođstvo tim iz Ašanje, međutim golman Kosanović je uspeo da spasi svoj gol u situaciji 1 na 1. 

Tokom prvih 45 minuta posed je bio na strani gostujućeg tima, međutim domaćin je odličnom postavkom neutralisao sve napade rivala. Posebno se istakao Jovan Ruljić, koji je bio neprelazna prepreka za fudbalere Kamenog. Džanović i Knežević su bili u prilikama da dovedu sastav iz Ašanje u vođstvo, ali bez promene rezultata.

Na startu drugog poluvremena tim iz Obreža kreće dosta bolje, ofanzivni napadi se ređaju i dve dobre šanse imao je Rauković da pogodi za Graničar, međutim oba puta je lopta otišla preko gola. 

U poslednjih pola sata meča igralo se dosta oprezno, kako se bližio kraj, svi su se polako spremali za penale, što je na kraju i bio slučaj. 

Prvi udarci "sa kreča" našli su put do mreža, dok je drugi pokušaj u redovima Graničara bio neprecizan. Gosti su u petoj seriji imali šut za pobedu, međutim promašaj je doveo do toga da rezultat nakon deset penala bude 4:4. Stepanović je namestio loptu za sastav iz Obreža, ali je pogodio stativu, na drugoj strani Radošević je bio siguran, što je dovelo do toga da pehar ide u Ašanju.

Graničar (Obrež) - Kameni (Ašanja) 0:0 (PEN 4:5) (0:0)

Graničar: Kosanović, Zakić (od 78' Kandić), Knežević, Stojanović (od 46' Dragišić), Ruljić, Krejić (od 78' Stepanović), Praljić, Dragojević (od 60' Rauković), Mihajlović, Jakovljević (od 61' Milutinović), Dražić

Kameni: Šljukić, Pilipović, Vujčić, Radovanović (od 79' Vasić), Vesić, Knežević (od 58' Radošević), Džanović, Zeković (od 62' Đuran), Maričić, Balaban, Jovanović 

Ovim trijumfom Kameni je odbranio Kup OFS Pećinci, koji je i prošle sezone završio u njihovim vitrinama.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading