DIZELKA RUTINSKI KROZ ŠAJKAŠ! Borac još uvek ne zna za pobedu ove sezone!

Autor: Miloš Orošić

Sport

17.09.2024

13:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Železničar slavio u Šajkašu po teškom terenu

DIZELKA RUTINSKI KROZ ŠAJKAŠ! Borac još uvek ne zna za pobedu ove sezone!

Foto: FK Kabel

U Šajkašu ništa novo, gosti su se ponovo počastili, ovoga puta po kišnom vremenu i terenu koji nije nije bio u sjajnom stanju slavio je prošlogodišnji prvak Srpske lige Vojvodina Železničar iz Inđije rezultatom 2:0.


 

Ni jedna od ekipa nije ušla u utakmicu u sjajnoj formi, ali je Borcu bila više potrebna pobeda jer je pre ovog susreta imao samo jedan osvojen bod. Međutim inđijska Dizelka imala je druge planove, te od starta su plavi krenuli silovito i nisu dali domaćinu šansu da pomisli kako će tri boda ostati u Šajkašu. Najveću priliku u prvom poluvremenu imao je prva zvezda Železničara Srđan Dimitrov, nekadašnji igrač FK Inđije i internacionalac u Letoniji, Mađarkoj, Malti, na Tajlandu, međutim šutirao je pored gola.

U drugom poluvremenu gostujuća ekipa je sve više stezala obruč oko gola Borca i u takvoj jednoj brzoj akciji posle greške na sredini terena i centaršuta ponovo je bio Dimitrov u glavnoj uloti šutirao je glavom, ali je igrač Stefan Maksimović domaćeg tima odbranio svoj gol u  stilu najboljih golmana i dosuđen e penal za Želju, a sa bele tačke siguran je bio Matijević i doveo Inđinčane u prednost. 

Foto: Starsport

 

Nedugo posle jedanaesterca, igrači Borca prave još jednu grešku na svojoj polovini što koristi Bosnić i asistira Radmanu koji rutinski vara golmana domaćih Todića koji je bio najsvetlija tačka kod crno crvenih. Jedinu kakvu takvu šansu za Borac, koji je u poslednjih 15 minuta igrao sa igračem manje propustio je Strahinja Luković kada je sa dvadesetak metara šutirao, a golman gostiju Krivokuća ut malo poteškoća odbranio.

Na tabeli Srpske lige Vojvodina Železničar sada ima sedam bodova i nalazi se na 7.mestu na tabeli, dok Borac "drži fenjer" sa samo jednim osvojenim bodom. U narednom kolu Želja u Inđiji dočekuje ekipu OFK Kikinde, dok tim iz Šajkaša gostuje Naftagasu u Elemiru.

 

BONUS VIDEO:   

 


 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading