O GOLMANU GALINU ĆE SE TEK PRIČATI: Mladi čuvar mreže Naftagasa je "nervirao" fudbalere Železničara 90 minuta!

Autor:

Sport

10.09.2024

17:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kvalitetan duel.

O GOLMANU GALINU ĆE SE TEK PRIČATI: Mladi čuvar mreže Naftagasa je "nervirao" fudbalere Železničara 90 minuta!

Foto: FK železničar Inđija

U okviru četvrtog kola Srpske lige Vojvodina ekipa Železničara iz Inđije ugostila je sastav Naftagasa iz Elemira. Domaći tim je u ovaj meč ušao sa tri osvojena boda, dok su gosti imali sedam.

Republika

U odličnom ritmu su domaći ušli u meč, imali su posed na svojoj strani, kontrolisali su tempo meča i "glavni krivac" zašto nije bilo golova u tim trenucima jeste mladi golman gostiju, Nikola Galin. 

Gosti prvu priliku imaju preko Kovačevića, međutim golman Krivokuća je stigao prvi do lopte. Na isteku 32. minuta centaršut sa desne strane, lopta stiže do usamljenog Stefana Popova, koji je šalje volejem u mrežu, 1:0 za Naftagas.

Jako brzo su domaći mogli do izjednačenja, međutim Kovačević glavom nije uspeo da savlada golmana Galina. Gosti nakon 45 minuta igre imaju minimalnu prednost na svojoj strani. 

Republika

Foto: FK železničar Inđija

Remi nakon 90 minuta igre

Na startu drugog poluvremena nova šansa za goste nakon kornera, međutim lopta ide pored stative. Ubrzo nakon toga i Bačvanski šutira iz slobodnjaka, ali je prečka bila saveznik Železničaru. 

Uzvraćaju domaći na drugoj strani, odlična prilika za Bosnića sa 16 metara, ali golman Galin maestralno interveniše. Ubrzo nakon toga opet velika prilika za Železničar, ali je čuvar mreže Naftagasa u dva navrata impresivno reagovao. 

Pritisak domaćina u tim trenucima dao je rezultat, udarac iz ugla, lopta oko peterca a tamo se najbolje snalazi Nikola Jaćimović, 1:1. To je ujedno bio i konačan rezultat ovog meča.

Železničar (Inđija) - Naftagas (Elemir) 1:1 (0:1)

Železničar: Krivokuća (od 46' Milinović), Bošnjak (od 46' Miljević), Bencke (od 54' Bosnić) matijević, Dimitrov, Kovačević, Osman, Živanović, Luković (od 59' Vasilić), Jaćimović, Petrović (od 46' Radman)

Naftagas: Galin, Rudan, Bjelica, Stevanović (od 59' Švonja), Popov (od 87' Markoski), Bačvanski, Savanović, Samardžić, Mandić (od 59' Stepanov), Čigoja, Kovačević 

U sledećem kolu u Elemir gostuje OFK Vrbas, dok Železničar ide u Šajkaš, na noge Borcu.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading