OVO NE SMETE DA PROPUSTITE: Gol kakav se retko viđa - fudbaler crveno-belih matirao protivničkog čuvara mreže na maestralan način!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

16.09.2024

14:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pogodak za TV špice.

OVO NE SMETE DA PROPUSTITE: Gol kakav se retko viđa - fudbaler crveno-belih matirao protivničkog čuvara mreže na maestralan način!

Foto: Instagram.com/jovo_p

Derbi meč pete takmičarske runde Vojvođanske lige Jug između temerinskog TSK i Jedinstva iz Stare Pazove doneo je zanimljiv fudbal, a obe ekipe su u meč ušle sa jasnom željom da stignu do tri boda kojim bi najavili početak uspešne serije.

 

Tokom dosadašnjeg takmičenja crveno-beli iz Temerina zabeležili su samo jedan trijumf protiv Dunava iz Starih Banovaca, dok su Staropazovčani i dalje bili bez poraza, ali su u čtiri prvenstvena meča po dva puta slavili, ali i stizali do remija, tako da im je potencijalni trijumf donosio proboj ka vrhu tabele.

Tokom prvog poluvrema golova nije bilo, ali se mora istaći da su fudbaleri iz Stare Pazove propustili u 41. minutu da stignu do vođstva, s obzirom da Mile Savković nije bio precizan sa bele tačke.

Nastavak meča je doneo daleko više uzbuđenja. Domaćin preko Milana Jovanovića u 50. minutu stiže do prednosti, a samo šest minuta kasnije Igor Stepančev poravnava rezultat.

Međutim, ono što će se dug prepričavati dogodilo se u 81 minutu. Domaćin je presekao napad fudbalera Jedinstva, lopta je stigla do Jova Pupovca koji je uputio udarac sa preko 35 metara, iskosa sa desne strane, a lopta je prevarila golmana Miloša Rnića i odsea u mreži, za erupciju oduševljenja domaćih ljubitelja fudbala.

Foto: Instagram.com/Novosadski fudbal

Pogodak koji je sve ostavio bez teksta

 

Ipak, domaći fudbaleri nisu uspeli da sačuvaju stečenu prednost. Mrežu crveno-belih zatresao je Nikola Žakula u 90. minutu, tako da je jedan bod krenuo put Stare Pazove, ali će svakako navedeni duel ostati upamćen po pogotku Pupovca koji bi mogao da se nađe na TV špicama svih svetskih sportskih emisija.

Narednog vikenda na programu je veliki derbi Temerina u kojem će ekipa Sloge dočekati TSK, dok će ekipa Jedinstva iz Stare Pazove na svom terenu ugostiti komšijski Dunav iz Starih Banovaca.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading