STOJANOVIĆ SE VRAĆA KUĆI: Džentlmenski potez kluba iz Merošine je za poštovanje!

Autor:

Sport

10.09.2024

12:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon nepunih meseca dana vraća se u dobro poznatu sredinu.

STOJANOVIĆ SE VRAĆA KUĆI: Džentlmenski potez kluba iz Merošine je za poštovanje!

Foto: FK Sloga 1980 Jovanovac

Stojanović kapiten Sloge

Prvenstva su u toku, ali je i prelazni rok i dalje na snazi, pa mnogi klubovi koriste to da dodatno ojačaju tim na mestima koja su deficitarna, tj. koja su se od starta nove sezone pokazala takvim.

Republika

Sloga iz Jovanovca se nakon četiri odigrana kola nalazi na deobi 12. pozicije na tabeli Nišavske okružne lige, sa samo jednim osvojenim bodom. Uprava kluba je je u toku jučerašnjeg dana potvrdila dolazak velikog pojačanja, koje su oni i nazvali "pravim".

Dvadesetjednogodišnji Martin Stojanović, dete Sloge, vraća se u Jovanovac sa ciljem da pomogne klubu na putu ka što boljim rezultatima. Stojanović je novi-stari kapiten, i ovo će biti povratak u mesto na kojem je napravio prve fudbalske korake.

Jedan od boljih bekova u ligi je za naš portal povodom povrataka u klub gde je stasao kao igrač, izjavio:

- Bilo je priče da će se klub ugastiti, zato sam i prešao u Rad iz Merošine, inače kao kapiten i najstariji član tima što se tiče vremena koliko dugo sam igrao u Slogi, naravno da ne bih otišao. Došlo je do promena, klub je nastavio da se takmiči i moja je odluka da se vratim, jako sam srećan zbog toga. Hvala čelnim ljudima Rada što su dozvolili moj povratak. Cilj je da opstanemo u ligi, a za dalje ćemo videti. 

Cilj uprave Sloge je da se u klub "ubrizga sveža krv" sa domaćim igračima, koji osećaju Slogu, i koji su spremni da pomognu u jednoj jako teškoj sezoni koja je pred ekipom. Do kraja prelaznog roka ostalo je još par dana, pa ima dovoljno prostora da u Jovanovac stigne još koje pojačanje.

Predstojećeg vikenda ekipa Sloge igra pred svojim navijačima protiv prošlosezonskog zonaša, Bukovika, koji u dosadašnjem toku prvenstva i dalje ne zna za bodove.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading