REZULTAT JE SADA U DRUGOM PLANU: Rad je odigrao meč drugog kola - Komgrap je ubedljivo slavio!

Autor:

Sport

25.08.2024

11:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Najbitnije je da je Rad krenuo sa takmičarskim utakmicama.

REZULTAT JE SADA U DRUGOM PLANU: Rad je odigrao meč drugog kola - Komgrap je ubedljivo slavio!

Foto: FK Rad Beograd

U okviru drugog kola Beogradske zone ekipa Rada sa Banjice ugostila je sastav Komgrapa. Domaćin je u ovaj duel ušao bez osvojenih bodova, dok su gosti trijumfalno započeli novu sezonu proteklog vikenda.

Republika

Svima je dobro poznata situacija u kojoj se nalazi nekadašnji superligaš sa Banjice, situacija nije sjajna, ali se dosta bivših fudbalera okupilo sa ciljem da se polako Rad vrati na staze stare slave. 

Pred oko 300 gledalaca ekipa Rada je uspela ad se okupi i da odigra susret u kome je barem za domaćina rezultat bio sigurno u drugom planu. Trener Korak je na raspolaganju imao 14 igrača, od toga su svi sa statustom "bonusa", najmlađi imaju 16 godina, dok je najstariji sa samo 20.

Već nakon 15-tak minuta igre Komgrap je vodio sa 4:0, redom su mrežu Rada tresli Mladenović, Lazović dva puta i Nikolić. Do odlaska na odmor još dva puta je mladi golman domaćih, Radić, savladan. Marko Nikolić je u finišu poluvremena overio svoj het-trik, 6:0 nakon 45 minuta igre.

Republika

Foto: Starsport

Pred Korakom je veliki posao

Drugo poluvreme počelo je izmenama na obe strane, trener gostiju, Igor Čebić je odmah na startu uveo pet novih fudbalera, dok je Korak izvršio samo jednu promenu u tom terminu.

Na terenu je igra bila nešto slabijeg intenziteta, pa je do kraja utakmcie još dva puta viđena promena rezultata. Prvo je Nikola Stojanov na isteku 62. minuta pogodio za 7:0, da bi tri minuta kasnije rezervista i njegov imenjak, Filipović, postavio konačnih 8:0.

Sigurno da je za sve domaće simpatizere, ali i ljubitelje fudbala širom naše zemlje, jako teško kada se vidi da je bivši superligaš stigao do ove situacije, ali možemo reći da se polako vidi "svetlo na kraju tunela", i svi se iskreno nadamo da će se Rad za početak stabilizovati.

Rad (Beograd) - Komgrap 0:8 (0:6)

Rad: Jekić (od 72' Klajić), Gojković, Lazović, Reljić, Đokić, Grujić, Kuzmanović, Vukomanovič, Janković (od 46' Njegovan), Bursać, Kostić

Komgrap: Opačić, Perić, Vujović, Stojanov, Daković (od 46' Dardić), Knežević, Stupić (od 46' Igrutinović), Živković, Lazović (od 46' Jovanović), Mladenović (od 46' Savić), Nikolić (od 46' Filipović) 

U sledećem kolu Komgrap igra pred svojim navijačima protiv ekipe Zuce 2019, dok Rad gostuje PKB-u iz Padinske Skele.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading