NAJAVLJENO - UČINJENO: Trećeplasirani zonaš će predstojeće sezone biti član Srpske lige!

Autor:

Sport

27.07.2024

13:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Potvrđeno zvanično, sprema se tim za viši rang!

NAJAVLJENO - UČINJENO: Trećeplasirani zonaš će predstojeće sezone biti član Srpske lige!

Foto: FK Trstenik PPT

Ispala je ekipa Trstenika leta 2021. godine iz Srpske lige Istok, i od tada se takmičila u okviru Zone Zapad, gde je protekle sezone stigla do plasmana na treće mesto na tabeli.

Republika

I pored toga što plasmanom nije obezbedila plasman u viši rang takmičenja, ekipa Trstenika će se ipak takmičiti u okviru Srpske lige Istok u predstojećoj takmičarskoj godini. Već najavljena saradnja, tj. spajanje sa fudbalskim klubom Meševo, i zvanično je potvrđena, pa će se nakon tri godine opet igrati srpskoligaški fudbal u Trsteniku.

Kao što se od starta moglo čuti, igrački kadar Trstenika napravljen je spajanjem sa sastavom Meševa, pa se može reći da će tim imati jako dobar i respektabilan sklop za takmičenje u Srpskoj ligi.

Što se tiče aktivnosti u letnjem prelaznom roku, iz Trstenika je stigla potvrda da su igrački kadar pojačali dolaskom Davida Milićevića, Luke Markovića, Slavka Savića, Luke Markovića (golman), Andrije Milosavljevića i Ognjena Jovanovića.

Republika

Foto: FK Trstenik PPT

Sve je i zvanično potvrđeno

Pojedini fudbaleri su dobili "čiste papire" i već su dogovorili i nove angažmane. U dresu Trstenika u predstojećoj sezoni nećemo imati prilike da vidimo sledeće dosadašnje fudbalere: Petar Aksentijević, Uroš Grujić, Danijel Smiljković, Vasilije Ratković, Aleksandar Pajić, Nikola Miljković, Lazar Tatić i Miloš Savić.

U subotu, 27. jula (danas) fudbaleri Trstenika odigraće prvu prijateljsku utakmicu u sklopu priprema za novu sezonu, pred svojom publikom na stadionu "kraj Morave" ugostiće ekipu Sloge iz Kraljeva, novog srpskoligaša u grupi "Zapad".

Prvenstvo za Trstenik počinje 10. avgusta gde će novi-stari srpskoligaš snage odmeriti sa ekipom Đerdapa na gostujućem terenu u Kladovu. 

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading