SPORTSKI SEKTOR RADI ODLIČAN POSAO: Nakon 14 godina vreme je za veliki povratak "kući"!

Autor:

Sport

26.07.2024

12:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Grujin je potvrđen!

SPORTSKI SEKTOR RADI ODLIČAN POSAO: Nakon 14 godina vreme je za veliki povratak "kući"!

Foto: OFK Napredak 1933 Banovo Polje

Radi se jako kvalitetno u Banovom Polju ovog leta, promene su na svim nivoima i po svemu najavljenom, Napredak se priprema za napad na sam vrh tabele i potencijalni plasman u viši rang takmičenja.

Republika

Novi šef stručnog štaba, Milan Ljubinković predstavio je svoj stručni štab, razgovorao je sa upravom kluba u vezi pojačanja i ubrzo je krenula promocija prvih letnjih novajlija.

Nakon 14 godina, Miroslav Lukić - Grujin vraća se u Banovo Polje. Reč je o igraču koji je bio velika želja uprave kluba i stručnog štaba, a sada je na obostrano zadovoljstvo dogovoren povratak Lukića u svoje selo.

Lukić je za naš portal povodom transfera poručio:

- Prvenstveno bih hteo da se zahvalim upravi i ljudima iz fudbalskog kluba Milicionar koji su me prihvatili od prvog dana i ta saradnja na obostrano zadovoljstvo je trajala punih 14 godina. Sada je došlo vreme da se se rastanemo i da se vratim u svoj matični klub u kojem se nadam da ćemo svi zajedno sa upravom i uz pomoć meštana ispuniti cilj, a to je plasman u viši rang takmičenja.

Popularni "Gruja" pokriva celu levu stranu terena, sigurno je da će svojim fudbalskim znanjem i iskustvom da doprinese ekipi Napretka da se što bolje kotira na tabeli u predstojećoj sezoni.

Imajući u vidu da je Lukić dugogodišnji fudbaler kluba iz višeg ranga, uprava Napretka je dovela treneru ozbiljnog igrača, koji će dosta značiti za predstojeći period.

U narednim danima po najavama iz kluba sprema se promocija još par letnjih novajlija, sportski sektor Napretka je u pregovorima sa ozbiljnim pojačanjima, ali sve dok papirologija zvanično ne bude u sistemu kluba, o njima se neće govoriti.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading