NAPREDAK "PALI MOTORE": Cilj je svima predstavljen - vreme je da se radom stigne do njega!

Autor:

Sport

22.07.2024

14:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trener je sa igračima krenuo u pripreme.

NAPREDAK "PALI MOTORE": Cilj je svima predstavljen - vreme je da se radom stigne do njega!

Foto: OFK Napredak 1933 Banovo Polje

"Rodio" se Napredak opet 2019. godine u Banovom Polju, i od tada se klub takmiči u okviru Opštinske lige Bogatić. 

Republika

U poslednje dve godine ekipa stiže do "samo" titule vicešampiona, uvek je nešto malo falilo da se Napredak nađe na mestu koje vodi u viši rang takmičenja, konkretno u Međuopštinsku ligu Mačva.

Pisali smo već da je došlo do određenih promena u Banovom Polju u upravi kluba, a sada su stigle nove informacije povodom novajlija u redovima Napretka. 

Protekle subote fudbaleri Napretka krenuli su pripreme za novu sezonu, prozivku i prvi trening izvršio je novajlija na klupi tima iz Banovog Polja, Milan Ljubinković. Na obostrano zadovoljstvo dogovorena je saradnja između novog trenera i uprave kluba, a novi šef stručnog štaba je predstavio i svoj stručni štab.

Republika

Foto: OFK Napredak 1933 Banovo Polje

Napredak "pali motore"

Prvi asistent Ljubinkoviću biće Dragan Andrić, sekretar stručnog štaba je Radovan Ivanović, fizioterapuet Rade Ilić, analiza je prepuštena Jovanu Banovcu, dok će savetnici biti Darko Jocković i Radovan Ćosić. 

Iz kluba su povodom prozivke i prvog treninga poručili:

- Već poznata uprava kluba želi sve najbolje našem stručnom štabu i puno uspeha u vođenju ekipe i nadamo se da ćemo svi zajedno uspeti da ostvarimo zajednički cilj, a to je ulazak u Međuopštinsku ligu Mačva. Ovim putem želimo ponovo da pozovemo naše meštane i iskrene navijače da pomognu našem klubu na bilo koji način u skladu sa svojim mogućnostima. U narednim danima očekujte brojna pojačanja i novine u infrastrukturi i boljim uslovima na igralištu.

Kao što su iz kluba najavili, u narednim danima nas očekuju novosti na gotovo svim nivoima u Banovom Polju.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading