OGROMNA ŠTETA ZA SVE: Ono što se u proteklih par dana pričalo, dobilo je i zvaničnu potvrdu!

Autor:

Sport

20.07.2024

14:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Niko ovo nije očekivao nakon osvajanja osmog mesta na tabeli.

OGROMNA ŠTETA ZA SVE: Ono što se u proteklih par dana pričalo, dobilo je i zvaničnu potvrdu!

Foto: FK Solunac Karađorđevo

Nova sezona Vojvođanske lige Sever startuje za nekih 20-tak dana, mnogi klubovi se već uveliko nalaze u trenažnom procesu, ali su najnovija dešavanja u nekoj meri poremetila kalendar takmičenja.

Republika

Fudbalski klub Solunac iz Karađorđeva u protekle tri godine tri puta je menjao rang takmičenja u pozitivnom smeru, proteklu sezonu proveo je u Vojvođanskoj ligi Sever, gde je ostavio odličan utisak. Nakon 30 odigranih utakmica tim je stigao do plasmana na osmo mesto na tabeli, uz učinak od 12 trijumfa, sedam remija i 11 poraza. 

U poslednjih par nedelja dosta priča je stizalo sa svih strana u vezi kluba iz Karađorđeva, a sada je objavljen i zvanični dopis koji su čelni ljudi Solunca uputili FS Vojvodine. Dopis prenosimo u celosti:

- Srdačan pozdrav,

Ovim putem želimo da obavestimo FS Vojvodine da je FK Solunac Karađorđevo nakon sastanka uprave kluba doneo odluku da odustaje od takmičenja u VFL Sever za sezonu 2024/2025, zbog nedovoljnog igračkog kadra, uslova i organizacije.

Takođe se zahvaljujemo FS Vojvodine na odličnoj saradnji i svemu učinjenom kako za takmičenje, tako i za savete i pomoć oko funksionicanja.

Do neke sledeće saradnje, sportski pozdrav!

Republika

Foto: FK Solunac Karađorđevo

Prošlosezonski šampioni PFL-a

Imajući u vidu da je ovo zvanični dopis od strane kluba, odluka je konačna, pa će Solunac od predstojeće sezone verovatno krenuti iz najnižeg ranga takmičenja. Što se tiče Vojvođanske lige Sever, sada je na čelnim ljudima saveza da razmisle kako će popuniti upražnjeno mesto, koje je javilo odustajanjem tima iz Karađorđeva.

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading