MISTERIOZNA PORUKA "RADNIČKE KLASE"? Sprema se nešto veliko - nestrpljenje navijača zeleno-crnih je sve veće!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

10.07.2024

13:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Miljakovac okreće novu stranicu istorije.

MISTERIOZNA PORUKA "RADNIČKE KLASE"? Sprema se nešto veliko - nestrpljenje navijača zeleno-crnih je sve veće!

Foto: FK Miljakovac

Fudbalski klub Miljakovac u takmičarskoj 2022/23 godini bio je srpski predstavnik na međunarodnoj sceni. Zeleno-crni su učestvovali u "Feniks trofeju" gde su premijerni izlazak na evropsku scenu okončali u grupnoj fazi.

 

Očekivalo se da će popularna "radnička klasa" u tek okončanoj 2023/24 sezoni, možda i da se uključi u borbu za plasman u viši rang takmičenja, Prvu beogradsku ligu, ali do toga ipak nije došlo.

Zeleno-crni su prethodne sezone ostvarili skor od osam pobeda, isto toliko poraza i dva remija i sa ukupno 26 osvojenih bodova zauzeli su petu poziciju na tabeli Međuopštinske lige Beograd - "grupa B".

Nova takmičarska godina doneće i izvesne promene u klubu, a Miljkovac je putem zvaničnog Instagram naloga već najavio da će klub u skorije vreme imenovati novog šefa stručnog štaba.

Za sada nije poznato o kome je reč, ali pristalice kluba sa velikim nestrpljenjem iščekuju zvanične informaciju.

 

 

Istovremeno, navijači Miljakovca su pokazali koliko su privrženi svom klubu i na specifičan način. Naime, Miljakovac deo Beograda koji je počeo da se naseljeva polovinom 30-tih godina XX veka, na prostoru iza Miljakovačke šume, osvanuo je u "novom ruhu". Naime, kompletan kraj je osvanuo u klupskim bojma, što jasno pokazuje koliko se "radnička klasa" voli u ovom delu srpske prestonice.

Rukovodstvo Fudbalskog Miljakovca je nedavno u saopštenju na društvenim mrežama pozvalo sve svoje pristalice da se uključe u rad zeleno-crno-belog kluba:

- Miljakovac te poziva da ukoliko želiš i misliš da možeš da pomogneš svojim savetima i idejama. Pravac u kreiranje poruke i pošalji nam kratko motivaciono pismo zašto baš ti treba da budeš deo “kruga prijatelja”. Radujemo se i jedva čekamo vaše prijave - istakli su iz redova "radnički klase".

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading