OMOLJIČKI JUVENTUS PALI MOTORE: Petar Divić nema dilemu uoči nove sezone - nekadašnji reprezentativac želi da ispiše istoriju!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

07.07.2024

19:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ponovo će se "zakotrljati bubamara" u Omoljici.

OMOLJIČKI JUVENTUS PALI MOTORE: Petar Divić nema dilemu uoči nove sezone - nekadašnji reprezentativac želi da ispiše istoriju!

Foto: Republika

Fudbaleri Mladosti iz Omoljice nisu uspeli u nedavno okončanoj Vojvođanskoj ligi Istok da stignu do osvajanja pozicije koja vodi u viši takmičarski rang, a san o plasmanu u Srpsku ligu Vojvodina, ostao je nedosanjan i nakon baraž dvomeča sa Hajdukom iz Divoša.

 

Sumirajući prethodnu takmičarsku godinu, strateg omoljičkog kluba, legendarni Petar Divić je nedavno za naš portal izjavio:

- Jednostavno nismo imali sreće. Žreb nam je za protivnika u baražu dodelio Hajduk iz Divoša, ubedljivo najskuplju i najkvalitetniju ekipu od svih koje smo mogli dobiti. Slobodno mogu reći da ekipa iz Divoša već sada poseduje kvalitet i za nastupe u Prvoj ligi Srbije. U odnosu na njih, mi smo zonaši. Mi imamo samo trojicu, četvoricu fudbalera koji bi mogli da igraju u srpskoligaškoj konkurenciji, dok rukovodstvo Hajduka ulaže mnogo novca, ali i rada i truda i sasvim su zasluženo tu gde jesu.

I pored svega navedenog, Petar Divić će i u narednoj sezoni sedeti na klupi ekipe Mladosti i pokušaće da kro novu sezonu u okviru Vojvođanske lige stigne do šampionske titule i istorijskog plasmana u vojvođansku grupu srpskoligaškog fudbala.

U tom cilju nekadašnji reprezentativac SR Jugoslavije je zakazao i prvu prozivku pred start letnjih priprema. Igrački kadar će se okupiti na omoljičkom stadionu u ponedeljak 8. jula kada će nakon sastanka biti održan i prvi trening.

Republika

Foto: Republika

"Ostajem da ispišem istoriju" - Petar Divić

 

Kako nam je Petar Divić istakao, veliki posao je pred klupskim rukovodstvom:

- Radi se na jačanju ekipe. Svi u klubu smo sada posvećeni tome da pronađemo adekvatna pojačanja koja će odgovoriti ambicijama u novoj sezoni. Ja imam dogovor sa predsednikom da ostanem do decembra, s obzirom da tada postoje i neke priče o eventualnom inostranom angažmanu, ali sve je to na dugačkom štapu. Sada sam posvećem ekipi i želji da donesemo pehar u Omoljicu.

I dok navijači sa nestrpljenjem iščekuju da pojačanja stignu u redove "omoljičkog Juventusa", već sada je poznato da će tokom pripremnog perioda Mladost odigrati pet kontrolnih mečeva. U pitanju su dueli protiv Naftagasa iz Elemira, beogradskog BASK TEK-a, PKB-a iz Padinske Skele, Vojvodine 1928 iz Perleza i nekadašnjeg superligaša iz Pećinaca, Donjeg Srema 2015.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

 

Komentari (0)

Loading