PRELAZNI ROK KOJI "TRESE" OKOLINU: Popularni "Pupi" je najavio napad na sam vrh tabele!

Autor:

Sport

04.07.2024

17:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U Ravnom selu "ništa više nije ravno" nakon ovih detonacija.

PRELAZNI ROK KOJI "TRESE" OKOLINU: Popularni "Pupi" je najavio napad na sam vrh tabele!

Foto: FK Proleter Ravno selo

Aktuelni prelazni rok u Ravnom selu će biti jedan od najboljih u skorijoj istoriji, a možda i u celokupnoj istoriji kluba. Uprava Proletera je ozbiljno shvatila predstojeću sezonu i ozbiljno se jačaju na svim nivoima.

Republika

Miroslav Pavlović je nakon rada sa kadetima u Ravnom selu, dobio šansu da se pokaže i dokaže u seniorskom fudbalu, on će predvoditi Proleter sa klupe. Što se tiče igračkog kadra, dve "transfer bombe" su potvrđene u kratkom vremenskom razmaku. Bojan Trojanović stigao je iz Kulpina, a iz istog kluba došao je i Strahinja Grujić

Od dolaska Grujića do danas dosta novih informacija potvrđeno je iz kluba. Uprava Proletera uspela je da postigne dogovor sa Igorom Novičevićem, koji će posle šest meseci opet zaigrati u dresu Proletera, stigao je i Žarko Jorgić, koji je došao da zaoštri konkurenciju na poziciji "jedinice". Dogovoren je i nastavak saradnje sa Milošem Plavšićem, dok je stručnog štabu dodat Vladimir Dangubić, koji će biti prvi asistent treneru Pavloviću. 

Republika

Foto: FK Proleter Ravno Selo

Pupi samo "baca bombe"

Čelni ljudi kluba uspeli su da sačuvaju kostur ekipe, Pavlović će na raspolaganju imati gotovo sve igrače koji su prošle sezone imali značajniju ulogu u timu, pa će mu biti dosta lakše da formira ekipu za novu takmičarsku godinu. Pored toga vode se pregovori sa pojačanjima koja bi trebala biti dogovorena u što kraćem roku. 

Iz kluba je potvrđeno da će trener Pavlović izvršiti prozivku u petak, 5. jula, imajući u vidu da prvenstvo kreće sredinom meseca avgusta, igrači Proletera će imati nekih 40-tak dana da se što bolje spreme za takmičarske mečeve. 

Uprava je dogovorila već i određene rivale za prijateljske utakmice, ali se i dalje ne zna celokupan raspored. Za sada je poznato da će se u Kucuri igrati protiv domaće Iskre 17. jula, dok će tri dana kasnije u Ravno selo gostovati Borac iz Novog Sada. 

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading