UPRAVA JE UGRABILA "DŽEKPOT": Jako iskusan fudbaler je baš malo vremena bio slobodan u izboru sredine!

Autor:

Sport

18.06.2024

07:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Potez koji će privući pažnju ostalih klubova iz lige.

UPRAVA JE UGRABILA "DŽEKPOT": Jako iskusan fudbaler je baš malo vremena bio slobodan u izboru sredine!

Foto: Privatna arhiva Bojana Trojanovića

Navikli su nas već čelni ljudi Proletera iz Ravnog Sela na jako uzbudljive prelazne rokove, predstojeća letnja pijaca i dalje nije zvanično počela, a već je dosta toga odrađeno.

Republika

Pre svega, u Ravnom Selu je promovisan novi trener, na klupi Proletera u predstojećoj sezoni sedeće Miroslav Pavlović, koji je pre toga bio "šef" U16 selekcije u klubu. On je u izjavi za naš portal prilikom imenovanja napomenuo da želi da što pre sklopi igrački kadar, i uprava je već krenula da dela na tom polju.

Prvi novajlija u igračkom kadru Proletera stiže iz redova aktuelnog šampiona PFL-a Sombor, Bojan Trojanović (31) odlučio je da napusti Kulpin i u predstojećoj sezoni nosiće dres istih boja, ali će ovoga puta to činiti u Ravnom Selu.

Trener Pavlović je za naš portal povodom prvog novajlije izjavio:

- Napravili smo sa upravom spisak pozicija na kojima su nam potrebna pojačanja, kada se ukazala prilika da dovedemo Trojanovića, istu nismo hteli i smeli da propustimo. Uprava je predočila planove Bojanu, i sve je relativno brzo dogovoreno. Dobili smo iskusnog igrača na mestu zadnjeg veznog, a pored toga može da odgovori i zadacima na drugim pozicijama na terenu. Drago mi je kao treneru da nam se pridružio igrač njegovog iskustva i kvaliteta i da će nam pomoći da ostvarimo što bolje rezultate u predstojećoj sezoni

U dosadašnjoj igračkoj karijeri Trojanović je pored Kulpina igrao i za Vojvodinu iz Bačkog Gradišta, Mladost iz Bačkog Petrovca, Maglić, Tatru iz Kisača i OFK Futog. Bojan je tokom protekle sezone bio redovan u dresu šampiona PFL-a Sombor, i dosta je doprineo na terenu u osvajanju titule prvaka.

U narednim danima se mogu očekivati nova pojačanja u redovima Proletera, kao što je i sam trener rekao, cilj je da se što pre oformi igrački kadar i da se krene da pripremama u punom sastavu.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading