DOBRO POZNATA LICA U KULI: Jasan je cilj uprave - sa svojom decom do ekspresnog povrataka u viši rang!

Autor:

Sport

28.06.2024

22:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vremena za odmor nema!

DOBRO POZNATA LICA U KULI: Jasan je cilj uprave - sa svojom decom do ekspresnog povrataka u viši rang!

Foto: FK Hajduk 1912

Igrao se u Kuli poslednjih šest sezona srpskoligaški fudbal, sastav Hajduka takmičio se u okviru Srpske lige Vojvodine, ali će od predstojeće takmičarske godine promeniti rang takmičenja.

Republika

Ostao je Hajduk "kratak" za sedam bodova u odnosu na prvi tim koji je na sigurnoj poziciji, pa će od sledeće sezone biti učesnik Vojvođanske lige Sever. Gotovo na svim nivoima odrađene su promene u proteklih par dana, i o tome smo već pisali OVDE. Krenuli su čelni ljudi tima iz Kule i sa promocijom novajlija, i već su potvrđena neka nova-stara imena.

Prvi promovisani novajlija, koji ujedno spada u grupu povratnika je Dušan Slijepčević, reč je o igraču rođenom 2001. godine koji igra u veznom redu. Dušan je protekle dve godine branio boje Solunca iz Karađorđeva, dok je pre toga upravo bio u Kuli.

U klub se vraća i Mihailo Božović (22), napdač koji je baš kao i Slijepčević prošao komplentu omladinsku školu Hajduka. Božović je debitovao za prvi tim u Srpskoj ligi sa samo 17 godina, sada se nakon dve sezone vraća u dobro poznatu sredinu. 

Republika

Foto: FK Hajduk 1912 Kula

Serija povratnika u Kuli

Seriju povratnika nastavio je Milan Bogićević (23), vezni fudbaler koji je u Hajduku bio punih 15 godina (od petog do 20. rođendana). Prošao je sve mlađe kategorije, i u svim starosnim selekcijama je bio kapiten, takođe je debitova za prvi tim sa samo 17 godina. 

Jasan je cilj uprave da vrati svoju decu u klub, i da sa njima pokuša da se izbori za povratak u Srpsku ligu. Taj trend nastavljen je i promocijom Uroša Božovića (23), krilnog napadača koji je poznat po tome što je jako brz sa loptom.

Trenutno listu povratnika/novajlija zatvara Nemanja Muminović (20), koji može da odgovori na više pozicija u veznom redu. Reč je o momku koji je bio predvodnik kadetske i omladinske selekcije, debitovao je za prvi tim sa samo 16 godina i na debiju je zatresao mrežu rivala.

Kako se iz kluba može čuti, dosta bivših igrača je prihvatilo ponudu da se vrati u Hajduk, u narednim danima se može očekivati potvrda novih letnjih novajlija.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading