"NAJBOLJE PUTUJE ONAJ KOJI ZNA KADA TREBA DA SE VRATI": Osetio je Ristić da je sada pravi trenutak - nakon godinu i po dana ponovo oblači poznati dres!

Autor:

Sport

28.06.2024

19:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Saradnja je potvrđena.

"NAJBOLJE PUTUJE ONAJ KOJI ZNA KADA TREBA DA SE VRATI": Osetio je Ristić da je sada pravi trenutak - nakon godinu i po dana ponovo oblači poznati dres!

Foto: FK Omladinac Novo Selo

Povratak je potvrđen

Igrao se u Novom Selu zonski stepen takmičenja u poslednje dve decenije redovno, međutim, poslednjih godina, tačnije poslednje tri sezone ekipa Omladinca član je Raške okružne lige.

Republika

Ambicije bivšeg zonaša, nekadašnjeg i srpskoligaša su svakako najviše u okružnom stepenu takmičenja, a sa istim će se krenuti i u predstojećem prvenstvu. Za 11 bodova je Omladinac ostao "kratak" u odnosu na lidera, što je dovelo do plasmana na šesto mesto u protekloj takmičarskoj godini. 

Uprava kluba je pre par dana krenula sa jačanjem igračkog kadra, prvi promovisani novajlija bio je mladi Vuk Jablanović (17), koji se najbolje snalazi na poziciji desnog beka. Sada je došlo vreme za potvrdu nove letnje akvizicije.

Dvadesetsedmogodišnji Dimitrije Ristić drugi je letnji novajlija Omladinca, reč je o fudbaleru koji je već nastupao u Novom Selu, pa će ovo biti njegov povratnički mandat. Iz kluba su povodom njegovog angažovanja objavili:

- Teško je naći prave reči za igrača koji je svima već jako dobro poznat i koji je veliki deo života i fudbalske karijere posvetio upravo Omladincu, pa je čak bio i kapiten u našem klubu. Posebno prilagođavanje mu neće biti potrebno, atmosfera u klubu i svlačionici mu je dobro poznata, a sigurni smo da će je i on svojom borbenošću i harizmom još više nadograditi. 

Ristić je pored Omladinca nastupao i za Slogu iz Kraljeva, Budućnost iz Resnika i fudbalski klub Goč. Prethodne sezone zabeležio je 27 nastupa i 1062 minuta u Šumadijsko-raškoj zoni. 

Poznavajući Ristića, kao i njegove partije tokom prethodne sezone, mnogi navijači iz Novog Sela sa nestrpljenjem isčekuju takmičarske utakmice i majstorije novog-starog fudbalera, čiji će povratak napraviti veliku euforiju pored terena.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading