POVRATAK KUĆI: Dobro poznato lice ponovo među crveno-belima - vraća se nakon četiri godine! (VIDEO)

Autor: Vladimir Vorih

Sport

27.06.2024

09:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U redovima aktuelnog vicešampiona proveo je punih sedam godina.

POVRATAK KUĆI: Dobro poznato lice ponovo među crveno-belima - vraća se nakon četiri godine! (VIDEO)

Foto: FK Tomislavci

Fudbaleri Tomislavaca iz istoimenog mesta iza sebe imaju uspešnu sezonu u okviru Područne fudbalske lige Subotica, ali su na samom kraju takmičarske godine ostali bez već viđene šampionske titule.

 

Naime, crveno-beli iz Tomislavaca su u poslednja dva takmičarske meča u nedavno okončanoj sezoni doživeli isto toliko poraza (AFK Ada 2:4 i Udarnik Višnjevac 2:5) čime su definitivno izgubili šampionsku trki i morali su kroz baraž dvomeč da traže prohodnost ka Vojvođasnkoj ligi Sever.

Međutim, Budućnost iz Paraga je bila nepremostiva prepreka. Slavila je ekipa iz Paraga u prvom meču sa ubedljivih 6:0, da bi u revanš meču stigli do pirove pobede (1:0), tako da će i u narednoj takmičarskoj godini Tomislavci biti deo područnog fudbalskog ranga.

Kako bi u novu sezonu ušli osetno jači i probali da se konačno domognu vrha tabele, Tomislavci su obavestili javnost o svojoj prvoj letnjoj akviziciji, a u pitanju je igrač koji je svim ljubiteljima fudbala u Tomislavcima dobro poznat.

Tim povodom crveno-beli su se obratili javnosti saopštenjem koje prenosimo u celosti:

- Vratio se Duća! Posle kraćeg odsustva dobro poznato lice obuklo je ponovo crveno-beli dres - stoji na početku saopštenja, a zatim se dodaje:

 

 

- Dušan Paripović (28) najveći deo svoje karijere proveo je upravo braneći boje Tomislavaca u periodu izmedju 2013. i 2020. godine. Dolazi nam iz komšijskog Solunca sa kojim je ostvario zapažene rezultate ulaskom prvo u Područnu a zatim i u Vojvodjansku fudbalsku ligu. Dušan je prvo zvanično pojačanje naše ekipe, a sa zadovoljstvom Vas obaveštavamo da će ih u narednih nekoliko dana biti još. Dobro došao ponovo medju svoje Dušane, želimo ti mnogo sportskih uspeha i druženja sa nama!

Svi ljubitelji fudbala u Tomislavcima sa nestrpljnjm očekuju nove informacije vezane za jačanje igračkog kadra, a zajednička nada jeste da će crveno-beli narednog proleća postati i deo četvtog stepena srpskog klupskog fudbala.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading