ODLUKA KOJA JE SVE IZNENADILA: Popularni Mrga podneo neopozivu ostavku - ovo su razlozi odlaska temperamentnog stručnjaka!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

17.06.2024

11:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U Zavlaci će morati da pronađu novog trenera za narednu takmičarsku godinu.

ODLUKA KOJA JE SVE IZNENADILA: Popularni Mrga podneo neopozivu ostavku - ovo su razlozi odlaska temperamentnog stručnjaka!

Foto: FK Jedinstvo Zavlaka

Fudbaleri Jedinstva iz Zavlake aktuelnu sezonu u okviru Mačvanske okružne lige okončali su na trećoj poticiji sa četiri boda manje u odnosu na vodeći dvojac, šampiona Vojvodi Stepu Stepanovića iz Draginja i Podričnje iz Lozničkog Polja.

 

Plavo-beli iz Zavlake su ostvarili skor od 14 pobeda, odam remija i šest poraza, a čini se da su šampionsku trku okončali 11. maja kada su na svom terenu u velikom derbiju kojem je prisustvovala i ekipa "Nižih liga", poraženi od ekipe iz Lozničkog Polja rezultatom 3:1, nakon čega su se nadovezala još dva loša rezultata u narednih pet mečeva, što je prouzrokovalo krajnji plasman.

Po okončanju takmičarske 2023/24 godine, kao "grom iz vedra neba" Zavlakom je prostrujala informacija da je dosadašnji tše stručnog štaba Slaviša Radivojević podneo neopozivu ostavku na mesto trenera.

Tim povodom javnosti se obratio i sam klub:

- Pred sam kraj prvenstva, kao grom iz vedra neba, pogodila nas je odluka šefa stručnog štaba Slaviše Radivojevića da podnese ostavku. Ne treba trošiti reči o ovom mladom stručnjaku koji nas je sa klupe predvodio do prvog mesta u Mol Jadar i plasmana u Mačvansku okružnu ligu, a zatim i do istorijskog trofeja u kupu Mačvanskog Okruga kao i do takođe istoriski visokog plasmana u “Okrugu” - ističu iz redova Jedinstva i dodaju:

- Popularni Mrga u ostavci koju je najpre saopštio upravi a zatim i igračima navodi da želi više vremena da posveti porodici kao i daljoj trenerskoj edukaciji. I što bi Ana Nikolić u pesmi rekla “Bilo je lepo...” a mi ćemo citirati jednog našeg starijeg člana Uprava koji bi u ovoj situaciji rekao “Srećno Mrlee”!

 

 

Pred klupskim rukovodstvom je sada težak zadatak da pronađu adekvatnu zamenu za upražnjenu klupu, a svakako će pred novim trenerom biti postavljen cilj koji će se odnositi na plasmanu viši takmičarski rang, četvrti stepen srpskog klupskog takmičenja.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading