PROMENE NA KLUPI NEĆE BITI: Nastavak saradnje je dogovoren - zajedničkim snagama napadaju šampionski pehar!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

12.06.2024

17:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U tek okončanoj sezoni stali su nadomak ostvarenja cilja, ali će navedeno ostvarenje biti dobra škola za ono što predstoji.

PROMENE NA KLUPI NEĆE BITI: Nastavak saradnje je dogovoren - zajedničkim snagama napadaju šampionski pehar!

Foto: Starsport

Fudbaleri Inđije Toyo Tires i u takmičarskoj 2024/25 godini učestvovaće u Prvoj ligi Srbije, s obzirom da su u baraž dvomeču poraženi od pančevačkog Železničara.

 

Zeleno-beli sa "Toyo Tires Arene" u prethodnoj sezoni su zabeležili skor od 17 pobeda, osam remija i 12 poraza, a tokom predstojeće letnje pauze klub će pokušati da formira sastav koji će omogućiti ravnopravnu borbu za povratak u elitni rang srpskog klupskog fubala čiji su deo poslednji put bili u takmičarskoj 2020/21 godini.

Sa nestrpljenjem su navijači Inđije Toyo Tires očekivali informaciju hoće li biti nastavljena saradnja sa dosadašnjim šefom stručnog štaba, a sada su sve dileme i razrešene.

Aktuelni trener zeleno-belih Jovan Golić i u narednoj sezoni sedeće na klupi ekipe sa "Toyo Tires Arene".

Tim povodom i klub se obratio javnosti kratkim saopštenjem putem društvenih mreža:

- Danas je potpis na novi ugovor stavio šef stručnog štaba Jovan Golić. Šefe želimo ti mnogo sreće u novom mandatu i da se svi zajedno radujemo novim pobedama.

Foto: Starsport

Plasman u elitu je glavni cilj - Jovan Golić

 

Da podsetimo, tridesetsedmogodišnji strateg je špziciju šefa struke inđijskog prvoligaša preuzeo prvog dana meseca jula prethodne 2023. godine, a pre toga je u klubu obavljao funkciju pomoćnog trenera.

Golić koji je tokom igračke karijere, kao internacionalac nastupao u klubovima u Rusiji, Rumuniji i Kazahstanu, trenerskim poslom je počeo da se bavi 2019. godine upravo u ekipi Inđije, a jedino je u periodu od januara 2020. do februara 2021. godine obavljao dužnost pomoćnog trenera u kazahstanskom Kaspi Aktaju.

Kada je reč o novoj sezoni, fudbaleri Inđije Toyo Tires novu borbu za bodove započinju gostovanjem u srpskoj prestonici gde će se 3. avgusta sastati sa dojučerašnjim superligašem, ekipom Voždovca.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading